Παρών ο Φωτήλας στο μνημόσυνο για τα 30 χρόνια του φονικού σεισμού στο Αίγιο
Σε μια φορτισμένη συναισθηματικά εκδήλωση από τον Δήμο Αιγιαλείας και τον αθλητικό σύλλογο «Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς»

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και βουλευτής Αχαϊας Ιάσων Φωτήλας βρέθηκε στην Κυριακή το πρωί (15/6) στο Αίγιο, στο μνημόσυνο για τον φονικό σεισμό.
Και δήλωσε: «Σήμερα τιμήσαμε τη μνήμη των 26 συνανθρώπων μας που χάθηκαν στον μεγάλο σεισμό της 15ης Ιουνίου 1995, σε μια φορτισμένη συναισθηματικά εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον Δήμο Αιγιαλείας και τον αθλητικό σύλλογο «Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς».
Ο «Δρόμος Μνήμης» ήταν στιγμή βαθιάς συλλογικής μνήμης. Αμέσως μετά, παρευρέθηκα στο Τρισάγιο που τελέστηκε για την ανάπαυση των ψυχών των 26 συνανθρώπων μας που χάθηκαν. 30 χρόνια μετά, δεν ξεχνούμε.
Τιμούμε τη μνήμη τους και στεκόμαστε δίπλα σε όσους βίωσαν την τραγωδία, με δέος και βαθύ σεβασμό. Η συλλογική μνήμη είναι το θεμέλιο της ενότητας και της ανθεκτικότητας της κοινωνίας μας».
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News