Παρουσιάστηκε η νέα γενιά τεχνητής νοημοσύνης GPT-4o

Το μέλλον της υπολογιστικής νοημοσύνης.

τεχνητής νοημοσύνης,gpt-4o

Η OpenAI παρουσίασε με μεγάλο ενθουσιασμό το νέο της επίτευγμα της, το GPT-4o, σε μια εκδήλωση που έγινε αυτή τη Δευτέρα. Αυτό το νέο μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης υπόσχεται να είναι το μέλλον της αυτοματοποιημένης επικοινωνίας, προσφέροντας στους χρήστες εντυπωσιακές δυνατότητες.

Μια από τις σημαντικές αναβαθμίσεις που προσφέρει το GPT-4o είναι η ταχύτητα. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, είναι δύο φορές ταχύτερο από το προηγούμενο μοντέλο, το GPT-4 Turbo, ενώ το κόστος του είναι το μισό. Επιπλέον, το GPT-4o φέρνει βελτιωμένες δυνατότητες σε κείμενο, βίντεο και ήχο, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν μια πιο ουσιαστική εμπειρία.

τεχνητής νοημοσύνης,gpt-4o

Ο ηγέτης της τεχνολογίας της εταιρείας, Mira Murati, επεσήμανε ότι το GPT-4o είναι η πρώτη πραγματική μεγάλη εξέλιξη στην απλότητα χρήσης τους. Με τη νέα αυτή έκδοση, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν πιο γρήγορες και αποτελεσματικές απαντήσεις σε μια ποικιλία γλωσσών.

τεχνητής νοημοσύνης,gpt-4o

Εκτός από το GPT-4o, η OpenAI παρουσίασε επίσης μια έκδοση desktop του ChatGPT, επιδιώκοντας να επεκτείνει τη χρήση του δημοφιλούς chatbot σε νέες πλατφόρμες και σε περισσότερους χρήστες.

Η ανακοίνωση αυτή συμπίπτει με τη δέσμευση της OpenAI να προωθήσει την τεχνολογία της σε νέα επίπεδα και να την καταστήσει προσιτή σε όλους τους χρήστες. Με τη νέα δυνατότητα του GPT-4o να αντιλαμβάνεται και να απαντά σε πραγματικό χρόνο, αναμένεται να ανοίξει νέους ορίζοντες στον τομέα της επικοινωνίας με τεχνητή νοημοσύνη.

τεχνητής νοημοσύνης,gpt-4o

Τέλος, η OpenAI συνεχίζει να διατηρεί τη θέση της στον κορυφαίο χώρο της τεχνητής νοημοσύνης, δείχνοντας τη δέσμευσή της να προσφέρει καινοτόμες λύσεις και να διαμορφώνει το μέλλον της τεχνολογίας.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Έρχεται αεροχείμαρρος με σκόνη και 35αρια …διαρκείας, ποιες περιοχές θα επηρεάσει

Αγκυρα: Τα τρία «γιοκ» Μητσοτάκη και η αποτίμηση της συνάντησης με Ερντογάν

Συμφωνία Πρεσπών: Αυστηρό μήνυμα Γεραπετρίτη στις νέες προκλήσεις Σιλιάνοφσκα

Μύκονος: ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο από τη φονική συμπλοκή

Φορολογικές δηλώσεις 2024: Λάθη και «παγίδες» στα προσυμπληρωμένα πεδία, τι πρέπει να προσέξουν οι φορολογούμενοι

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop