Πάστα Ελιάς: Το έδεσμα που νοστιμίζει κάθε γεύμα

Πάστα Ελιάς: Το έδεσμα που νοστιμίζει κάθε γεύμα

Έδεσμα που νοστιμίζει κάθε γεύμα, φτιαγμένο από την ψίχα της ελιάς από τα αγαπημένα αλείμματα πάνω σε ψωμί, σε παξιμάδι ή τυρί. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σε σαλάτες ή σε φαγητά πάνω σε κρέας.

Πάστα Ελιάς: Το έδεσμα που νοστιμίζει κάθε γεύμα

Υλικά:
250 gr. ελιές πράσινες ξεκουκουτσιασμένες
2 σκελίδες σκόρδο καθαρισμένες
3 κουταλιές σούπας ξύδι
50 gr. ελαιόλαδο

Παρασκευή:
Βάζουμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά και χτυπάμε να γίνει ένα μίγμα λείο.
Σερβίρουμε αφού πρώτα το βάλουμε στο ψυγείο για να σφίξει.
tips: το ίδιο μπορεί να γίνει και με όποιο άλλο είδος ελιάς θέλουμε ή ακόμα και να βάλουμε διαφορετικές ελιές μαζί.

Παράσχος Αξιώτης
Executive Consultant Chef
Τα Μονοπάτια των Γεύσεων

Τα Μονοπάτια των Γεύσεων

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ