Πάτρα: Αναβλήθηκε για την επόμενη Κυριακή το Φεστιβάλ Χρωμάτων

Οι διοργανωτές τόνισαν πως δεν τους σταματάει τίποτα από το να γεμίσουν χρώμα την πόλη της Πάτρας!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο καιρός δεν αποδείχθηκε σύμμαχος στο Φεστιβάλ Χρωμάτων καθώς η εκδήλωση αναβλήθηκε για την επόμενη Κυριακή  13 Νοεμβρίου.

Οι διοργανωτές τόνισαν πως δεν τους σταματάει τίποτα από το να γεμίσουν χρώμα την πόλη της Πάτρας!

Η ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρει:

Το έναυσμα για την πιο επιθετική εκδήλωση αγάπης είναι έτοιμο να εκδηλωθεί μέσα από την επιστροφή της μεγαλύτερης γιορτής φιλίας, έρωτα, χαράς, ψυχαγωγίας, αισιοδοξίας και διαφορετικότητας. Το όνομα αυτής… Φεστιβάλ Χρωμάτων!

Το φεστιβάλ έχει ως κύριο θέμα την μαζική ρίψη χρωματιστής πούδρας με την συνοδεία μουσικής, τεχνών και παράλληλων δραστηριοτήτων. Μουσικές συναυλίες, εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά και νέους, θα διεξαχθούν κατά την διάρκεια του φεστιβάλ.

Αυτό, απευθύνεται σε μικρά, μεγάλα και πολύ μεγάλα παιδιά, που έχουν απηυδήσει από την γκρίζα καθημερινότητα και αναζητούν απεγνωσμένα εναλλακτικές πτυχές της ζωής με χρώμα.

Το Φεστιβάλ Χρωμάτων θα λάβει μέρος στον Μόλο Αγίου Νικολάου (λιμάνι), την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, από τις 12:00 το μεσημέρι.

Η είσοδος της εκδήλωσης είναι ελεύθερη και σακουλάκια με πούδρα χρώματος μπορείτε να προμηθευτείτε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, από τα ειδικά stand. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε την πιο super διάθεση και να έρθετε!

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ