Πάτρα: 34χρονη έπεσε από τον 1ο όροφο στο νοσοκομείο του Ρίου
Η 34χρονη, με καταγωγή από το Αίγιο, είχε διαγνωσθεί με κορονοϊό, και νοσηλευόταν τις τελευταίες 15 ημέρες στο νοσοκομείο του Ρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, μία γυναίκα 34 ετών προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της πέφτοντας από τον 1ο όροφο της κλινικής covid στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου νοσηλευόταν.
Γύρω στις 5 παρά τα ξημερώματα του Σαββάτου, η γυναίκα βρισκόταν στο θάλαμο μαζί με άλλες δύο γυναίκες ασθενείς, οι οποίες μόλις αντιλήφθηκαν τι συνέβη, ειδοποίησαν αμέσως την νοσηλεύτρια της βάρδιας.
Η 34χρονη, με καταγωγή από το Αίγιο, είχε διαγνωσθεί με κορονοϊό, και νοσηλευόταν τις τελευταίες 15 ημέρες στο νοσοκομείο του Ρίου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από την πτώση, προκλήθηκαν κατάγματα στο αριστερό της πόδι και θα υποβληθεί σε χειρουργείο τις επόμενες ώρες.
Οι λόγοι που την οδήγησαν σε αυτή τη πράξη, δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί και το περιστατικό ερευνάται από την Αστυνομία.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Σαλμονέλα: Τελικά πρέπει να πλένουμε το κοτόπουλο ή όχι;
Όλα όσα φέρνει η τελική αναβάθμιση The Naturalist Update στο Ball x Pit
Μεθεόρτιος Εσπερινός της Αγίας Παρασκευής στο Πλατάνι Ρίου ΦΩΤΟ
Το μοιραίο λάθος που κάνουμε με το καρπούζι και χαλάει αμέσως: Πώς να το διατηρήσετε φρέσκο και τραγανό
PlayStation Plus Αυγούστου: Τρία παιχνίδια που δεν θυμίζουν σε τίποτα το ένα το άλλο
Δάσκαλοι, οι Νηπιαγωγοί και οι φίλοι της Αχαΐας στον Λόφο των Σταυρών ΦΩΤΟ
«Σιωπηλός δολοφόνος» η χοληστερίνη: Η απλή αλλαγή που τη μειώνει δραστικά χωρίς φάρμακα
Η «Κιβωτός Αγάπης» Πάτρας σε ενημέρωση και ευαισθητοποίηση ΒΙΝΤΕΟ
