Πάτρα: «Χαμός» στο κέντρο με οπαδούς του Παναθηναϊκού να… πανηγυρίζουν το 73-57 με τη Φενέρμπαχτσε ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Από την Κορίνθου μέχρι την Πλατεία Γεωργίου οι δρόμοι γέμισαν από δεκάδες “πράσινους” να γιορτάζουν την μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό του Final-4 της Euroleague!

Πάτρα

«Έσκισε» ο Παναθηναϊκός απόψε με την μεγάλη του νίκη απέναντι στη Φενέρμπαχτσε , με 73-57 στον ημιτελικό του Final-4 της Euroleague, όπου και νίκησε στον τελικό, που μαζί με την μισή Ελλάδα και η Πάτρα έγινε… «πράσινη»!

Δεκάδες νεαροί οπαδοί του Παναθηναϊκού έδειξαν τον μεγάλο ενθουσιασμό τους για την αποψινή νικηφόρα νύχτα, με φωνές, κορναρίσματα, υμνώντας την ομάδα τους και κρατώντας καπνογόνα στα… πράσινα, στο κέντρο της Πάτρας.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε και θέλει να γίνει πάλι βασιλιάς της Ευρώπης!

Η οδός Κορίνθου, επί της Τριών Ναυάρχων, γέμισε από δεκάδες «πράσινους» που γιορτάζουν την μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό του Final-4 της Euroleague και που οι οποίοι έκλεισαν κυριολεκτικά την οδό!

 

Πάτρα

 

Πάτρα

 

Πάτρα

Οι νεαροί «πράσινοι» έκαναν το πανηγυρικό πέρασμα τους από την οδό Κορίνθου στο σημείο της Τριών Ναυάρχων, με  κεντρικό… προορισμό την Πλατεία Γεωργίου, όπου συγκεντρώθηκαν και ζητωκραύγαζαν για την αγαπημένη τους ομάδα!

 

 

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Παναθηναϊκού λοιπόν!

Διαβάστε επίσης:

 

Γαλάζιες σημαίες 2024: Στη 2η θέση παγκοσμίως η Ελλάδα – Μόλις δύο στην Αχαΐα

Final 4 Euroleague: Επεισόδια στο Βερολίνο – Τούρκοι επιτέθηκαν σε οπαδούς του Παναθηναϊκού

Χαλκίδα: Στη φυλακή η προϊσταμένη της ΔΟΥ και μία υπάλληλος – Τι δήλωσε ο συνήγορός τους

Παράταση υποβολής μηχανογραφικού για υποψήφιους με σοβαρές παθήσεις