Πάτρα – Διονύσης Τεμπονέρας: «Η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή, στροφή 180 μοιρών»

«Η κυβέρνηση μόνο άσχημα έχει προκαλέσει στην ασφάλιση», δήλωσε από την Πάτρα ο Διονύσης Τεμπονέρας, ο τομεάρχης κοινωνικής ασφάλισης του ΣΥΡΙΖΑ.

Πάτρα - Διονύσης Τεμπονέρας: «Η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή, στροφή 180 μοιρών»

«Η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή, μια στροφή 180 μοιρών». Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε χθες Δευτέρα 20/01/2023, από την Πάτρα ο Διονύσης Τεμπονέρας. Ο τομεάρχης κοινωνικής ασφάλισης του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε το«παρών» σε ενημερωτική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στον Εμπορικό Σύλλογο κι αφορούσε τον χώρο της Υγείας, δίνοντας, ταυτόχρονα, το στίγμα του κόμματός του ενόψει εκλογών: «Ηρθε η ώρα να πούμε αλήθειες και να αναλύσουμε ζητήματα που αφορούν την εργασία και την κοινωνική ασφάλεια.

Η κυβέρνηση μόνο άσχημα έχει προκαλέσει, με την περικοπή της 13ης σύνταξης, με τις μειώσεις των μισθών, με την καθυστερημένη και μικρή αύξηση του κατώτατου μισθού, με το χάιδεμα της αισχροκέρδειας και με την πλήρη φτωχοποίηση των πολιτών. Βιώνουμε τη βίαιη αναδιανομή του εισοδήματος στα χέρια λίγων και φυσικά εκείνων που θέλει η κυβέρνηση. Η πολιτική αλλαγή είναι, πλέον, αναγκαία στην κατεύθυνση του κατώτατου μισθού στα 880 ευρώ, στη μείωση των ειδικών φόρων κατανάλωσης και στο να επιτραπεί, κυρίως, στις παραγωγικές δυνάμεις της κοινωνίας να βγουν στο προσκήνιο».

Στο πάνελ της ενημερωτικής εκδήλωσης ήταν και η Μαρία Τρίγκα, παιδίατρος – παιδοαλλεργιολόγος και μέλος της Ενωτικής Συνεργασίας Ιατρών, ο Δημήτρης Μαγκώτσιος, φαρμακοποιός και μέλος του ΔΣ του Φαρμακευτικού Συλλόγου και ο Σταύρος Κυριόπουλος, οδοντίατρος και μέλος του Δ. του Οδοντιατρικού Συλλόγου, οι οποίοι ανέλυσαν τα προβλήματα των τομέων τους.

Το «παρών» στην ενημέρωση έδωσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου και Κώστας Μάρκου, υποψήφιοι βουλευτές (τους παρουσίασε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας Ηλίας Γρηγόρης από μικροφώνου), ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Αϊβαλής, κομματικά στελέχη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ, κ.ά

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ