Πάτρα: «Έφυγε επειδή δεν υπήρχε εφημερεύων γιατρός» – Ξεσπά ο σύντροφος της 26χρονης Λυδίας που πέθανε ξαφνικά ΒΙΝΤΕΟ

«Έφυγε επειδή δεν υπήρχε εφημερεύων γιατρός» ξεσπά ο σύντροφος της 26χρονης Λυδίας, που πήγε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας με συμπτώματα κρίσης πανικού και μερικές μέρες αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή.

Πάτρα

Ο ξαφνικός θάνατος της 26χρονης Λυδίας προκαλεί ερωτήματα. Ο σύντροφός της μίλησε στο LIVE NEWS κει περιέγραψε με λεπτομέρεια το χρονικό της νοσηλείας της.

«Μπήκε με συμπτώματα κρίσης πανικού. Την πήγαμε στο νοσοκομείο, της κάναμε τις εξετάσεις, ήταν όλα μία χαρά, δεν έδειχνε κάτι. Απλά θα κάτσουμε μου λέει 14 μέρες θεραπεία μέσα και για παρακολούθηση, μην τυχόν και την ξαναπιάσει» είπε.

Η 26χρονη Λυδία μέρα με τη μέρα έδειχνε πως βελτιωνόταν. Η οικογένειά της πίστευε πως πλησίαζε η μέρα του εξιτηρίου.

«Μετά μόλις τελειώσουν αυτά λέμε “δόξα σοι ο Θεός, θα βγούμε, θα πάμε σπίτι μας”, ανεβαίνει πυρετός. Ξανά κάνουμε πάλι εξετάσεις. Όλες τις εξετάσεις, έτσι; Από αιμάτωμα, όγκο στο κεφάλι, τα πάντα. Μου λένε ‘’Δεν είναι τίποτα. Απλά πρέπει να είναι από τις αντιβιώσεις που πίνει’’» περιγράφει ο σύντροφος της Λυδίας.

Ο πυρετός δεν έπεφτε. Οι γιατροί χορήγησαν παυσίπονα στην νεαρή κοπέλα, η 26χρονη όμως δεν τα κατάφερε.

«Έφυγε από λάθος γιατρών»

«Το παιδί ‘’έφυγε’’ από γιατρούς. Γιατί από τις εφτά το απόγευμα την τελευταία μέρα μέχρι τις 12-1 η ώρα δεν υπήρχε γιατρός εφημερεύων. Γιατρός, όχι εκπαιδευόμενος γιατρός» ξεσπά ο σύντροφός της.

Το πόρισμα της νεκροψίας λέει πως η αιτία θανάτου της άτυχης 26χρονης ήταν η πλευρίτιδα, μία φλεγμονή στις μεμβράνες των πνευμόνων.

«Ήταν το πιο ευτυχισμένο πλάσμα. Αυτό μπορούνε να το πούνε η οικογένειά της, οι γείτονες… ήταν η πιο χαρούμενη που υπήρχε» συγκλονίζει ο σύντροφος της 26χρονης.

Σημειώνεται ότι έχει ζητηθεί ένορκη διοικητική εξέταση για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ιατρικές ευθύνες.

 

Διαβάστε επίσης:

 

Πάτρα – Mega Yacht: «Συγκάτοικοι»… σε άλλη πόλη – Δημοτικοί παράγοντες κατά και υπέρ της μαρίνας

Αίγινα: Βίντεο ντοκουμέντο από την δολιοφθορά στον υποθαλάσσιο αγωγό ύδρευσης

Ο Άγγελος Ανδριόπουλος από το Μίραλι στο «Ναυάγιο»

Ρωσία: Τα παιδιά θα διδάσκονται στα σχολεία τη στρατιωτική τεχνολογία των drones