Πάτρα: Καταχειροκροτήθηκε στην πρεμιέρα της η νέα κωμωδία “Επείγοντα Περιστατικά” – ΦΩΤΟ

Οι θεατές, από την πρώτη στιγμή, αφέθηκαν στη μαγεία της παράστασης, που υπόσχεται ασταμάτητο γέλιο και ευχάριστες εκπλήξεις.

Πάτρα

Με μεγάλη επιτυχία και τεράστια προσέλευση κοινού πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της νέας κωμωδίας “Επείγοντα Περιστατικά” της θεατρικής ομάδας της ΠΥΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ “ΕΝ ΠΑΤΡΑΙΣ”.

Οι θεατές, από την πρώτη στιγμή, αφέθηκαν στη μαγεία της παράστασης, που υπόσχεται ασταμάτητο γέλιο και ευχάριστες εκπλήξεις.

Η παράσταση, που σκηνοθέτησε ο ταλαντούχα Έφη Κεραμίδα, προκάλεσε δυνατά γέλια και άφθονα χειροκροτήματα από το ενθουσιώδες κοινό, που γέμισε την αίθουσα μέχρι τελευταίας θέσης.

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει στους πρωταγωνιστές της βραδιάς,Μαρία Δημητριάδου,
Κατερίνα Σουμάκη,Φίλιππος Φιλιππόπουλος,Νίκος Μπακαλάρος,Ελένη Βασάκου,Αναστασία Σουβαλιώτη,Αλεξάνδρα Σουβαλιώτη,Μαρία Υφαντή,Ελένη Κουζέλη,Νίκη Ζαγκώνη,Νίκος Γεωργακόπουλος,Άγγελος Μπριασούλης,Άννα Καρατσώρη,Ελένη Τσιμπούρη,Μαρία Πάντζου,Γεωργία Καλογεροπούλου,Άννα Ζαχιώτη,Χαρά Πετράτου,Γιώτα Δαραμούσκα,Μαρία Τσαγκάρη,Μαργαρίτα Ανδρεοπούλου,Θεοδώρα Κατσούλη,Κωνσταντίνος Νάκαςκαι Guest star o Παναγιώτης Μπακατσέλος , οι οποίοι με την αστείρευτη ενέργεια και το ταλέντο τους προσέφεραν μια αξέχαστη θεατρική εμπειρία. Οι ευρηματικές σκηνές και η αλληλεπίδραση με το κοινό έκαναν την παράσταση μοναδική, αφήνοντας τους θεατές να αποχωρήσουν με χαμόγελα και ανεξίτηλες αναμνήσεις.

Μετά το τέλος της παράστασης, το θερμό χειροκρότημα του κοινού κράτησε αρκετά λεπτά, αποδεικνύοντας την επιτυχία της βραδιάς.
Ακόμα δυο παραστάσεις είναι και 12-13 / 6/ 24, ώρα 9.00 μμ.

Διαβάστε επίσης:

 

Ηλεία: Θρήνος στην κηδεία της 11χρονης Βασιλικής που δολοφονήθηκε από το θείο της – ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Αποκαλύπτεται ο εμπορικός γίγαντας του ΙΚΕΑ στην Πάτρα – Ανήσυχη η τοπική αγορά

ΠΑΣΟΚ: Θέμα ηγεσίας θέτουν Κωνσταντινόπουλος και Παπανδρέου, η απάντηση της Χαριλάου Τρικούπη

Κηφισιά: Εικόνες Αποκάλυψης από τη φωτιά στο εργοστάσιο, τι λέει η πυροσβεστική, σε εξέλιξη η κατάσβεση

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Δε θα πάει στο ΣΕΦ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος – Για ποιο λόγο