Πάτρα: Νέες εκρήξεις από γκαζάκια σε γνωστά καφέ – “Μήνυμα” με αίσθηση “νύχτας”
Οι εκρηκτικοί μηχανισμοί είχαν τοποθετηθεί στην είσοδο των καταστημάτων και προκάλεσαν υλικές ζημιές.
Δύο νέα εμπρηστικά “μηνύματα” θέλησαν να στείλουν τα ξημερώματα της Τρίτης άγνωστοι σε καταστήματα εστίασης της πόλης, τοποθετώντας εκρηκτικούς μηχανισμούς στην είσοδο δύο γνωστών καφέ.
Οι πληροφορίες του pelop.gr αναφέρουν πως έγιναν δύο νέες εκρήξεις από γκαζάκια σε γνωστά καταστήματα στη Ρήγα Φεραίου και την Ηρώων Πολυτεχνείου.
Από τις εκρήξεις προκλήθηκαν υλικές ζημιές, ενώ προκαλεί προβληματισμό στις Αρχές το στυλ των χτυπημάτων, καθώς προφανώς οι δράστες θέλουν να στείλουν κάποιο “μήνυμα” στους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων.
Θυμίζουμε, πως πριν από λίγες ημέρες είχε συμβεί ένα ακόμα “χτύπημα” με γκαζάκια σε καφετέρια στη στοά του εμπορικού κέντρου “Κόλλα” στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, οι αρχές εξετάζουν βίντεο από κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν σε παρακείμενα καταστήματα και επιχειρήσεις για να εντοπίσουν στοιχεία που θα οδηγήσουν στους δράστες.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Προκήρυξη για 19 προσλήψεις Τεχνικών Ειδικών Καθηκόντων στην Πυροσβεστική
Φεστιβάλ Ρυζιού: Στόχος η ενίσχυση της παραγωγής και της προστιθέμενης αξίας
Δεν σε παρακολουθούν μόνο οι smart τηλεοράσεις της LG το κάνουν όλες
Εισαγωγή πληγέντων από φυσικές καταστροφές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για το 2026-2027
Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών: Νέες εικαστικές δράσεις για παιδιά και ενήλικες
