Πάτρα: Ουδείς Τούρκος αγοραστής του σπιτιού της Πισπιρίγκου

Ο κ. Λέων υπογράμμισε ότι «το μόνο αληθές είναι πως τα χρήματα που ζητούν οι κληρονόμοι είναι 300.000 ευρώ, αλλά με το σχετικό… παζάρι ίσως πέσει η τιμή».

Πάτρα

Οταν η διασταύρωση μιας απλής πληροφορίας θεωρείται περιττή, τότε καραδοκεί στη γωνία η… γκάφα!

Κάτι τέτοιο ισχύει με την περίπτωση του διώροφης κατοικίας που διέμεναν ο Μάνος Δασκαλάκης, η Ρούλα Πισπιρίκγου και τα 3 κοριτσάκια τους, επί της οδού Μπιζανίου στην Πάτρα, μέχρι τη μέρα που συνελήφθη η μητέρα με την κατηγορία ότι σκότωσε τα παιδιά της!

Το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, σε συνέχεια δημοσιεύματος τοπικής ιστοσελίδας, ανέφερε ότι το ακίνητο αγοράστηκε από Τούρκο επενδυτή, αντί 250.000 χιλιάδων ευρώ. Μάλιστα, σε προέκταση της είδησης, υπήρχε και η ευφάνταστη ερμηνεία ότι ο ξένος επένδυσε στην Ελλάδα για να πάρει golden visa!

Σύμφωνα με κατηγορηματική δήλωση στην «Πελοπόννησο» του γνωστού πατρινού δικηγόρου Κωνσταντίνου Λέοντος -ο οποίος εκπροσώπησε την πλειοψηφία των κληρονόμων της εκλιπούσας ιδιοκτήτριας Ευγενίας Κούτρα- τίποτα, εν τέλει, από τα ανωτέρω δεν υφίσταται: «Ουδέποτε υπήρξε ενδιαφέρον για αγορά από Τούρκο επενδυτή. Δεν έχει πουληθεί το ακίνητο και δεν μπορώ να καταλάβω πώς διακινήθηκε τέτοια πληροφορία.

Αντίθετα, ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί από Ελληνα ομογενή και από Ισραηλινό, χωρίς να επιτρέπεται να πω περισσότερα, γιατί δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη οι διαπραγματεύσεις».

Ο κ. Λέων υπογράμμισε ότι «το μόνο αληθές είναι πως τα χρήματα που ζητούν οι κληρονόμοι είναι 300.000 ευρώ, αλλά με το σχετικό… παζάρι ίσως πέσει η τιμή».

Σε επίρρωση της αλήθειας των λεγομένων του κ. Λέοντος, έρχεται το Μητρώο Αξιών Μεταβιβάσεων Ακινήτων του υπουργείου Οικονομικών, όπου δεν υπάρχει αναρτημένη καμία μεταβίβαση οικήματος στη συγκεκριμένη περιοχή.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Πρόωρα 36άρια στην Πάτρα, πώς θα εξελιχθεί ο Μάιος και τα επεισόδια καύσωνα

Ένας νεκρός και τραυματίες ύστερα από αναταράξεις σε πτήση Λονδίνο-Σιγκαπούρη ΦΩΤΟ

Ασπρόπυργος: Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο οδηγός που βίασε την 27χρονη

Φονικό στο Κιλκίς: 54χρονος πυροβόλησε και σκότωσε 45χρονο

Παράνομα συνδρομητικά: Νέο κύκλωμα «πειρατών» δρούσε και στην Πάτρα – Έρευνες της ΕΛΑΣ

 

 

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop