Πάτρα: Περιμένουν εξαγγελίες για την Υγεία οι συνδικαλιστές του «Αγίου Ανδρέα»

Επιστολή στον Πρωθυπουργό από τους συνδικαλιστές του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών

Άγιος Ανδρέας

Ανοικτή επιστολή έστειλε η παράταξη «Συνδικαλιστική Αλλαγή» του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών Αγιος Ανδρέας προς τον Πρωθυπουργό που βρίσκεται στην Αχαΐα.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

Οι Εργαζόμενοι του Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ και οι ΦΟΡΕΙΣ της περιοχής μας, μετά την πρόσφατη σχετική ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ του Νομού μας
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΝΕΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ για το Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ. Ένα ΝΕΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ και ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ στο Νοσοκομείο μας, για να στεγαστούν οι 180 και πλέον άκρως αναγκαίες και απαραίτητες για την περιοχή μας ΑΣΤΕΓΕΣ ΚΛΙΝΕΣ και όχι μόνον.

Για τον σκοπό αυτό, επιδιώχθηκε σχετική συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, όπου, σε ένα όντως καλό κλίμα συζήτησης, στην σχετική αυτή συνάντηση, αναπτύχθηκε όλη η επιχειρηματολογία μας, γι΄ αυτήν την αναγκαιότητα.

Πέρα βέβαια απ΄ αυτό αφού επισημάναμε τους λόγους της επίσπευσης, της άμεσης παρέμβασης και δρομολόγησης αυτού του άκρως αναγκαίου και απαραίτητου έργου ζητήσαμε την εξαγγελία του στην φημολογούμενη τότε κάθοδο του Πρωθυπουργού στην περιοχή μας.

Σήμερα λοιπόν που ο Πρωθυπουργός της χώρας μας, βρίσκεται στην περιοχή μας, περιμένουμε με αγωνία, στα πλαίσια των εξαγγελιών του για την περιοχή μας, την ανακοίνωση αυτού του κτιρίου, του έργου με την τεράστια σημασία του για τον ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ και ιδιαιτέρως για τους πολίτες της περιοχής μας.

Για την ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ του Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΚΗ
ΠΑΤΡΑ
Αχαΐα
Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών