Πάτρα: Πέταξε το όπλο κι έτρεχε να σωθεί! Κωμικοτραγικές καταστάσεις με πυγμάχους

Οι δύο άνδρες τσακώθηκαν, ο ένας όμως είχε όπλο με σφαίρα στη θαλάμη. Συνελήφθησαν τη Δευτέρα, πλησίον του Παμπελοποννησιακού Σταδίου της Πάτρας.

όπλο

Εμοιαζε με σκηνικό κινουμένων σχεδίων το περιστατικό που συνέβη στην περιοχή του Παμπελοποννησιακού Σταδίου της Πάτρας. Δύο άνδρες, ο ένας «κολλητός» του αείμνηστου Τάσου Μπερδέση, και ο άλλος βετεράνος της πυγμαχίας με πολλά «γαλόνια» στο πέτο, κυνηγιόντουσαν!

Ο δεύτερος μίλησε στην «Πελοπόννησο» και όπως είπε μετέβη στο σημείο, κοντά στο σπίτι του πρώτου, γιατί είχε πληροφορηθεί για διάφορα που έλεγε εις βάρος του.

Οι δύο άνδρες τσακώθηκαν, ο πρώτος όμως είχε όπλο με σφαίρα στη θαλάμη. Οταν ο πυγμάχος το είδε, δεν «μάσησε» και άρχισε να κυνηγά τον φίλο του Μπερδέση.

Ηταν τέτοια η ένταση, που ο πρώτος πέταξε το όπλο κι άρχισε να τρέχει φωνάζοντας «βοήθεια», καθώς ο πυγμάχος είναι από τους καλύτερους στην Πάτρα.

Οσο έτρεχε, καλούσε στο τηλέφωνο την Αστυνομία. Οντως στο σημείο έφθασαν άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ και περιπολικά. Τελικά συνελήφθησαν και οι δύο και χθες «πέρασαν» από αυτόφωρο.

Ο πυγμάχος αφέθηκε ελεύθερος, ενώ ο πρώτος κρατήθηκε στο Τμήμα λόγω της κατοχής όπλου.

Ο πυγμάχος έχει διαφορές και με προπονητή πυγμαχίας, ο οποίος είχε κατηγορηθεί, με τους δύο βρίσκονται στα δικαστήρια κατόπιν μηνύσεων.

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop