Πάτρα: Προχωρούν σε μοτοπορεία διαμαρτυρίας και στάση εργασίας οι διανομείς 

Σε στάση εργασίας την Τετάρτη 10 Αυγούστου και μοτοπορεία διαμαρτυρίας τη Πέμπτη 11 Αυγούστου προχωρούν οι διανομείς στην Πάτρα.

Πάτρα: Προχωρούν σε μοτοπορεία διαμαρτυρίας και στάση εργασίας οι διανομείς 

Σε στάση εργασίας τη Τετάρτη 10 Αυγούστου και μοτοπορεία διαμαρτυρίας την Πέμπτη 11 Αυγούστου προχωρούν οι διανομείς στην πόλη της Πάτρας, ύστερα από ανακοίνωσή του το Σωματείο Αυτοαπασχολούμενων Διανομέων Αχαΐας.

 Η ανακοίνωση του Σωματείου αναφέρει:

1) Απόχη από την εργασία μας την Πέμπτη 11-8-2022, πρώτη μέρα εφαρμογής του κατάπτυστου μέτρου των Slots-Βάρδιες, να μην παρέχουμε τις υπηρεσίες μας καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και ώρα 11:00πμ με αφετηρία τη πλατεία Γεωργίου να πραγματοποιηθεί ειρηνική μοτοπορεία διαμαρτυρίας με άδεια από την αστυνομία.

2) Στάση εργασίας μέχρι και την Τετάρτη 10-8-2022 και ώρες 21:00-00:00 με παράλληλες δράσεις ώστε να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας και να γίνει σχετική ενημέρωση.

Καλούμε από μεριάς μας τα σωματεία και τους εκπροσώπους των διανομέων των υπολοίπων πόλεων να συμπαρασταθούν στην κίνηση της στάσης εργασίας 21:00-00:00 ώστε να γίνει το πρόβλημα αισθητό πανελλαδικά”.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ