Πάτρα: Σάλος με σχολικό πάρτι – Γονέας μαθητή σε Εισαγγελία Ανηλίκων και Εκπαίδευση

Μία ιδιαίτερη όσο και πρωτόγνωρη καταγγελία, από πατέρα μαθητή, απασχολεί την Πρωτοβάθμια Εκπαιδευτική Κοινότητα, για λογαριασμό 7χρονου, μετά από διοργάνωση του Συλλόγου Γονέων με τραγούδια τραπ σε καραόκε και στίχους «απαγορευτικούς» που αναφέρονται σε μπαρ, μέθη και αλήτικη ζωή, παραβατικού γνωστού καλλιτέχνη! Δεν βλέπουν πρόβλημα(!) οι υπεύθυνοι που… «σφυρίζουν» αδιάφορα με βάση τυπικές υπηρεσιακές διαδικασίες.

Πάτρα

Η καταγγελία έχει ήδη φθάσει στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, ενώ δικηγόρος αναμένεται να προβεί σε μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου, για λογαριασμό πατέρα 7χρονου μαθητή, ο οποίος κινεί τη σχετική νομική διαδικασία.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην «Πελοπόννησο», την περασμένη Κυριακή στο Δημοτικό Σχολείο το οποίο βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή των Προσφυγικών της Πάτρας, διοργανώθηκε πάρτι από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Μόνο που οι διοργανωτές είχαν φροντίσει να το «επενδύσουν» μουσικά με τραγούδια που μάλλον άκουγαν οι… μαμάδες ή και κάποιοι μπαμπάδες, κι όχι με τέτοια που να ταιριάζουν σε ανήλικα 6, 7 και 8 ετών!

Συγκεκριμένα έγινε μέχρι και διαγωνισμός καραόκε, με τραγούδια τραπ, ενός είδους «σκουπιδομουσικής», αφού τραπ σημαίνει «trash rap», δηλαδή σκουπίδι – ραπ!

«Ανεπίτρεπτο για πάρτι Δημοτικού και ακόμα πιο απεχθές ότι κάνανε διαγωνισμό και βάζανε τα παιδιά να τραγουδούν αυτά τα τραγούδια, τα βαθμολογούσαν και τα χειροκροτούσαν! Μιλάμε για παιδιά σχολείου και ο γιος μου φέτος είναι στην Α΄ τάξη δημοτικού» λέει ο γονιός, ο οποίος σημειωτέον καταμαρτυρά πως το αγόρι του, όταν επέστρεψε από το πάρτι στο σπίτι και τον συνάντησε, του ανέφερε πως είχε μάθει απέξω τους στίχους του τραγουδιού το οποίο είπε και μάλιστα βαθμολογήθηκε με 8 στα 10!

Το τραγούδι ερμηνεύει ο τράπερ Tranos, γνωστός για παραβατική συμπεριφορά, συλλήψεις με όπλα και υβριστικούς στίχους κατά των γυναικών κ.λπ.

Κι όμως ο πιτσιρικάς τραγούδησε με στίχους όπως:

– «Σε θέλω και ας μην ξέρω που θα βγει, ούτε καν ξέρω για εσένα απόψε που τα βλέπω θολά να φύγουμε μαζί, θέλω να κάνεις το παν! Γουστάρω να ‘σαι αλήτης. Κι εγώ να ‘μαι Madame»!

– «Φέρε ποτό, κατεβάζω όλο το bar»!

– «Το σώμα σου να λιώνει. Μοιάζει σοκολά»!

– «Είμαι αλήτης και έχω πάντα μετρητά! Με το coupe μπαίνουμε τέρμα, όλοι μιλάνε για εμένα! Με πιάνει τρέλα τρέλα τρέλα! Και όλο μου λέει έλα έλα»!

Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι αν στο σχολικό πάρτι ακούστηκαν και άλλα τραπ τραγούδια, που ως γνωστόν εμπεριέχουν μέχρι και υβριστικό λεξιλόγιο ή κάποια στα οποία αφήνονται σεξουαλικές αιχμές κ.λπ.

Ο πατέρας επικοινώνησε με την πρόεδρο των Γονέων, η οποία του δήλωσε ότι το παιδί είχε μεταβεί στο πάρτι μαζί με τη μητέρα του, άρα υπήρχε ενήλικας και άρα δεν υπάρχει πρόβλημα!

Σε τηλεφώνημα που έκανε στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, τον ενημέρωσαν ότι εφόσον το πάρτι έγινε σε ώρα εκτός σχολικού προγράμματος, δεν υπάρχει καμία ευθύνη!

Μετά από όλα αυτά, ο πατέρας προσέφυγε στην Εισαγγελία Πάτρας, ενώ θα ενημερώσει τη Δευτέρα και την Εισαγγελία Ανηλίκων!

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop