Πάτρα: Σπιρομετρικός έλεγχος σε πυροσβέστες και προσωπικό του «Αγ. Στεφάνου»
Η δράση απευθύνεται στους πολίτες που εκτέθηκαν στην μεγάλη και καταστροφική πυρκαγιά του καλοκαιριού.
Την προσεχή Δευτέρα 24/11/2025 και από τις 8.30 το πρωί ως τις 13.30 το μεσημέρι στο νέο Περιφερικό Ιατρείο ΒΙΠΕ Πατρών, θα διενεργηθούν σπιρομετρήσεις στους πυροσβέστες της ΠΥ ΒΙΠΕ και στο προσωπικό του Σωφρονιστικού Καταστήματος Πάτρας.
Η δράση γίνεται σε συνεργασία με το Πνευμονολογικό Τμήμα του ΓΝΠ «Ο Άγιος Ανδρέας» και εντάσσεται στην πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της 6ης ΥΠΕ όπως αυτή υλοποιήθηκε στους προηγούμενους μήνες και απευθύνεται στους πολίτες που εκτέθηκαν στην πρόσφατη μεγάλη και καταστροφική πυρκαγιά.
Θα επεκταθεί ανάλογα με τις ανάγκες και τις δυνατότητες. Τα αποτελέσματα, πέραν του οφέλους των προς εξέταση πολιτών, θα χρησιμοποιηθούν για την εξαγωγή επιστημονικών συμπερασμάτων για τις συνέπειες στη δημόσια υγεία από τις πυρκαγιές.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Αυλαία του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Πάτρας στην Κρήνη ΦΩΤΟ
Το Boston Dynamics Atlas αφήνει τα κόλπα και πιάνει κανονικά δουλειά στα εργοστάσια της Hyundai
Τουρισμός για Όλους 2026-2027: Ποιοι μπαίνουν αυτόματα στη Β’ φάση χωρίς νέα αίτηση
Ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Αιγιάλειας στα 10 χρόνια του El Sistema Greece ΦΩΤΟ
7 δουλειές που μπορείς να δώσεις να σου κάνει αυτόματα το ChatGPT και πώς να το κάνεις
