Πάτρα: Στάση εργασίας σήμερα στα Δικαστήρια

Ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Πρωτοδικείου Πατρών συμμετέχει στην τρίωρη στάση εργασίας που κήρυξε  η Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος.

Δικαστήρια

Ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Πρωτοδικείου Πατρών κάνει γνωστό ότι συμμετέχει στην τρίωρη στάση εργασίας που κήρυξε για σήμερα Τετάρτη 7/12/2022 η Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος από τις 12 το μεσημέρι έως τις 3 το απόγευμα, λόγω της ψήφισης του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης, με τίτλο «Επιλογή κατάρτιση και επιμόρφωση των Δικαστικών Υπαλλήλων στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών».

Οι δικαστικοί υπάλληλοι αναφέρουν:«Εχουμε ήδη επισημάνει ότι το προς ψήφιση Σχέδιο Νόμου δεν «απαντά» σε κανένα απ’ τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και δεν ικανοποιεί κανένα απ’ τα δίκαια αιτήματά μας. Και βέβαια, σε καμία περίπτωση δεν αντιμετωπίζει την οριακή κατάσταση που έχει δημιουργηθεί απ’ τις χιλιάδες κενές οργανικές θέσεις σ’ όλες τις δικαστικές υπηρεσίες της χώρας και η ψήφισή του, απλά θα δημιουργήσει συνθήκες παραπέρα διαιώνισης των υφιστάμενων προβλημάτων».

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments