Πάτρα: Συνάντηση Λουλούδη-Σκιαδαρέση στο Επιμελητήριο Αχαΐας

Συνάντηση με τον νέο πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Θεόδωρο Λουλούδη είχε αντιπροσωπεία της περιφερειακής παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα» με επικεφαλής τον Σπύρο Ν. Σκιαδαρέση.
Στη συνάντηση, που είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, μετά την εκλογή της νέας διοίκησης του Επιμελητηρίου Αχαΐας, συμμετείχαν ακόμη, ο αντιπρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Δυτικής Ελλάδος, περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε. Αχαΐας, Γεράσιμος Φεσσιάν, ο περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε. Αχαΐας, Φάνης Αδαμόπουλος και ο γραμματέας της παράταξης, Αθανάσιος Πυρρής.
Ο κ. Σκιαδαρέσης συνεχάρη τον κ. Λουλούδη για την εκλογή του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης. Ακόμη, έγινε ανταλλαγή προτάσεων και απόψεων για την εδραίωση της περαιτέρω συνεργασίας του Επιμελητηρίου Αχαΐας με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, για την ανάδειξη καίριων ζητημάτων που αφορούν στην επιχειρηματικότητα, τις υποδομές, τον τουρισμό, κ.ά.
Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με σκοπό την αξιοποίηση ευκαιριών και τη διεκδίκηση χρηματοδοτικών κι άλλων εργαλείων για την ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας και της ανάδειξης των μοναδικών συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Αχαΐας.
Διαβάστε επίσης
Καιρός: Πότε έρχεται η «χειμωνιάτικη φωτοβολίδα», η πρόβλεψη του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Τραγωδία στη Βούλα: Νεκρός από ηλεκτροπληξία ο 28χρονος χειριστής γερανοφόρου
Πάτρα: «Εφυγε» ο π. Ερμόλαος Μασσαράς
Πάτρα: Φωτιά σε 4 αυτοκίνητα και ένα δίκυκλο σε πυλωτή, σε ποιους ανήκουν
Σαρωνικός: Ερευνες για 61χρονη που μπήκε σε πλοίο αλλά δεν αποβιβάστηκε!
Αγρίνιο: 14χρονος έπεσε σε φρεάτιο ασανσέρ, στο Καραμανδάνειο με μερική αμνησία
Επιτέθηκαν και λήστεψαν 17χρονο στην Πάτρα, συνελήφθησαν αδέλφια
Πάτρα: Απολογείται την Πέμπτη ο αδελφός της Μουρτζούκου
Ποιοι παίρνουν τα vouchers έως 1.600 ευρώ για αγορά Laptop, δείτε τα αποτελέσματα
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News