Πάτρα: Θα θρηνούσαμε θύμα στο Σκαγιοπούλειο! Πώς τη γλύτωσε το μικρό αγόρι – ΦΩΤΟ

Τι θα συνέβαινε αν το κλαδί έπεφτε πάνω στο παιδί; Σίγουρα θα θρηνούσαμε θύμα, αν λάβουμε υπόψιν μας το πώς έσπασε το χοντρό ξύλο από το παγκάκι! Φωτογραφίες – ντουκουμέντο

Πάτρα: Θα θρηνούσαμε θύμα στο Σκαγιοπούλειο! Πώς τη γλύτωσε το μικρό αγόρι - ΦΩΤΟ

Οι φωτογραφίες – ντοκουμέντο που δημοσιεύει σήμερα η «Πελοπόννησος» για τον τραυματισμό του μικρού παιδιού στο Σκαγιοπούλειο, θα πρέπει το λιγότερο να προβληματίσουν! Οπως γράψαμε το Σάββατο, πανικός επικράτησε το πρωί της Παρασκευής στο Σκαγιοπούλειο όταν ένα μικρό παιδί, στις πρώτες τάξεις του δημοτικού ενώ έπαιζε αμέριμνο, στηρίχθηκε από ένα τεράστιο κλαδί ελιάς που βρισκόταν στον χώρο. Περίοικοι άκουσαν έναν δυνατό κρότο και είδαν το κλαδί να κόβεται και φυσικά το παιδάκι να πέφτει στο έδαφος. Το κλαδί χτύπησε ευτυχώς «ξώφαλτσα» το παιδί στην πλάτη και στη συνέχεια «προσγειώθηκε» πάνω στο παγκάκι το οποίο και έσπασε!

Πάτρα: Θα θρηνούσαμε θύμα στο Σκαγιοπούλειο! Πώς τη γλύτωσε το μικρό αγόρι - ΦΩΤΟ

 

Τι θα συνέβαινε αν το κλαδί έπεφτε πάνω στο παιδί; Σίγουρα θα θρηνούσαμε θύμα, αν λάβουμε υπόψιν μας το πώς έσπασε το χοντρό ξύλο από το παγκάκι! Στο σημείο έσπευσε και η Αστυνομία. Για το γεγονός έγινε καταγραφή και ενώ λίγο αργότερα έφθασε «ασθμαίνοντας» και εργαζόμενος του Δήμου για να κόψει άλλο τμήμα του κλαδιού ώστε να μην έχουμε και άλλο ατύχημα!

Πάτρα: Θα θρηνούσαμε θύμα στο Σκαγιοπούλειο! Πώς τη γλύτωσε το μικρό αγόρι - ΦΩΤΟ

Οπως δηλώνουν οι χρήστες του πάρκου, ο χώρος έχει εγκαταλειφθεί και υπάρχουν πολλά επικίνδυνα σημεία. «Τα δένδρα θέλουν όλα κλάδεμα. Κάντε κάτι μήπως και σωθεί κόσμος. Λαχταρήσαμε με το παιδάκι…» δήλωσε στην «Π» αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ