Πειραιάς: Χωρίς δρομολόγια σήμερα – Απεργούν οι ναυτεργάτες
Δεμένα τα πλοία στον Πειραιά σήμερα λόγω 24ωρης απεργίας των σωματείων της ΠΝΟ
Δεμένα θα παραμείνουν σήμερα 25/10 τα πλοία καθώς πέντε σωματεία της ΠΝΟ (ΠΕΝΕΝ- ΠΕΜΕΝ- ΠΕΑΘΕΝ- ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ- ΠΕΕΜΑΓΕΝ) αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας. Η απεργία αφορά τα πλοία στην γεωγραφική έκταση του Πειραιά και των παραλιακών δήμων.
Οι ναυτεργάτες ζητούν υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας με πραγματικές αυξήσεις και απόσυρση του σχεδίου για τον νέο Κώδικα Ιδιωτικού Ναυτικού Δικαίου.
Στις 11:00 οι ναυτεργάτες έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στην πλατεία Καραϊσκάκη. Οι επιβάτες που σκόπευαν να ταξιδέψουν πρέπει να επικοινωνήσουν είτε με τα κατά τόπους λιμεναρχεία, είτε με τις ναυτιλιακές εταιρίες και τους ταξιδιωτικούς πράκτορες.
Υπενθυμίζουμε ότι στις 9 Νοεμβρίου ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν προκηρύξει γενική απεργία για αυξήσεις στους μισθούς και την υπογραφή ΣΣΕ.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Η Xiaomi παρουσιάζει τον Xring 03 και ξοδεύει εκατομμύρια για να μη χρειάζεται τους άλλους
Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αμπελοκήπων Πατρών διοργανώνει εκδηλώσεις
5 λαχανικά που είναι πιο υγιεινά μαγειρεμένα παρά ωμά
Νέο AI μοντέλο της Alibaba φτιάχνει κινηματογραφικά βίντεο 30 δευτερολέπτων
Η συγγραφέας Αναστασία Ευσταθίου στον Πλάτανο Ακράτας ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
«Εάν τρως αυτό το φρούτο κάθε μέρα μπορεί να μειώσεις την χοληστερίνη σου»
Ο πόλεμος άλλαξε για πάντα: Ρωσικό drone με χειριστή το AI σκότωσε αμάχους
