Πήλιο: Πέθανε και το τελευταίο κουτάβι που είχε διασωθεί μετά την ρίψη σε γκρεμό
Σοκ και οργή προκαλεί η νέα υπόθεση κακοποίησης ζώων στο Πήλιο, όπου άγνωστος πέταξε κουτάβια σε γκρεμό. Το μοναδικό που είχε εντοπιστεί ζωντανό, τελικά δεν τα κατάφερε.
Θλίψη και αγανάκτηση έχει προκαλέσει το περιστατικό κακομεταχείρισης ζώων στο Πήλιο, όπου άγνωστο άτομο πέταξε κουτάβια σε γκρεμό στο σπήλαιο της Καίτης. Από τα ζώα που βρέθηκαν στο σημείο, μόνο ένα είχε επιβιώσει χάρη στο ότι η πτώση του σταμάτησε πάνω σε σακούλες σκουπιδιών. Παρ’ όλα αυτά, παρά την άμεση κινητοποίηση εθελοντών, το μικρό κουτάβι κατέληξε λόγω των σοβαρών τραυμάτων και της κακής του κατάστασης.
Η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου, που δημοσιοποίησε το περιστατικό, ανέφερε πως το κουτάβι είχε εντοπιστεί εξαντλημένο, με αφυδάτωση και παράσιτα, μετά από μέρες αβοήθητο στον γκρεμό. «Δυστυχώς κατέληξε και το κουτάβι που σώσαμε, είχε παράσιτα, είχε αφυδάτωση, ήταν μέρες εκεί», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Φοίβος Λεοντίτσης, μέλος της ομάδας που επιχείρησε τη διάσωση.
Η υπόθεση έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από φιλοζωικές οργανώσεις και πολίτες, που ζητούν τον εντοπισμό και την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Μπορούν όντως οι σκύλοι να καταλάβουν ότι είστε άρρωστοι;
Κι άλλοι AI agents της OpenAI ξέφυγαν από τον έλεγχο τι αποκαλύπτεται
Το παραδοσιακό πανηγύρι του Πολιτιστικού Συλλόγου στα Βαλιμίτικα ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Κοινωνικό τιμολόγιο: Μέχρι πότε οι αιτήσεις για το ΚΟΤ – Οι παγίδες
Τραβάς λάθος φωτογραφίες με το κινητό σου – πώς να το διορθώσεις με το RAW
Έρχεται η «2η Βραδιά Εμπορίου», «η πόλη ξυπνά… Πάμε Αγορά!» στην Κάτω Αχαΐα
Τι συμβαίνει στο σώμα σας όταν παραλείπετε συστηματικά να φάτε πρωινό
Ήλιος, θάλασσα και… γεμάτο πορτοφόλι! Νέα μελέτη ανέδειξε τους πιο οικονομικούς προορισμούς της Ευρώπης για το 2026. Δείτε τις τιμές και τις επιλογές.
