Πλεύρης: «Θέλω οι διοικήσεις των νοσοκομείων να συμπεριφέρονται με ανθρωπιά»
Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, σε σύσκεψη που είχε σήμερα με όλους τους διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών της χώρας, ενημερώθηκε για τα περιστατικά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και γίνεται λόγος για ευθύνες νοσοκομείων και παραμέληση ασθενών.
Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, σε σύσκεψη που είχε σήμερα με όλους τους διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών της χώρας, ενημερώθηκε για τα περιστατικά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και γίνεται λόγος για ευθύνες νοσοκομείων και παραμέληση ασθενών.
Ο υπουργός Υγείας ζήτησε οι διοικήσεις των νοσοκομείων να απαντούν στους ασθενείς και να δείχνουν ανθρωπιά.
«Ως ασθενής όταν νόσησα λόγω ιατρικού λάθους δημοσίου νοσοκομείου αυτό που με ενόχλησε περισσότερο ήταν η πλήρη αδιαφορία της διοίκησης του νοσοκομείου. Θέλω οι διοικήσεις των νοσοκομείων να συμπεριφέρονται με ανθρωπιά να απαντούν στις διαμαρτυρίες των ασθενών και να κάνουν τα πάντα για να αποφεύγονται περιστατικά παραμέλησης ασθενών» τόνισε στους διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών.
Στη σύσκεψη συμμετέχει και η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Φαρμακείο αυτοκινήτου: Αυτή είναι η νέα υποχρεωτική λίστα – Τι ελέγχει ο ΚΟΚ
Ένα βίντεο του 2000 προέβλεψε τα AI chatbots και είναι ανατριχιαστικό
Αρχαία Ολυμπία: Έρχονται οι «Εκκλησιάζουσες» – Η Αριστοφανική σάτιρα για την εξουσία και τη δημοκρατία
Πώς να κάψετε το λίπος στην κοιλιά χωρίς να πατήσετε στο γυμναστήριο
Η λειτουργία του Apple Watch που λίγοι γνωρίζουν και ίσως σώσει ζωές
Ο Φιλοπροοδευτικός Μορφωτικός Σύλλογος Ζαχλωριτίκων για τα 50 χρόνια ζωής ΦΩΤΟ
6 τροφές που οι γαστρεντερολόγοι αποφεύγουν σχεδόν πάντα
Η AI σχεδιάζει πλέον ιούς – Η ανακάλυψη που μπορεί να σώσει ζωές ή να γίνει ο χειρότερος εφιάλτης
