Πόλεμος στην Ουκρανία: Ξεπερνούν τα 10 δισ. δολάρια οι ζημιές στη Μαριούπολη
«Κάθε έγκλημα, κάθε δολοφονία και καταστροφική ενέργεια που έχει διαπράξει ο εισβολέας πρέπει να καταγραφεί και να σταλεί ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου», δήλωσε ο δημοτικός σύμβουλος Βάντιμ Μποϊτσένκο.
Οι βομβαρδισμοί της Ρωσίας εναντίον του λιμανιού της Μαριούπολης, στη νότια Ουκρανία, έχουν προκαλέσει ζημιές στις υποδομές ύψους τουλάχιστον 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με μια πρώτη εκτίμηση των τοπικών αρχών.
«Κάθε έγκλημα, κάθε δολοφονία και καταστροφική ενέργεια που έχει διαπράξει ο εισβολέας πρέπει να καταγραφεί και να σταλεί ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου», δήλωσε ο δημοτικός σύμβουλος Βάντιμ Μποϊτσένκο.
Σύμφωνα με τον ίδιο, μια ειδική επιτροπή συμβούλων θα αναλάβει να καταγράψει τέτοιου είδους ενέργειες.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Στεφάνια σε Πάτρα και Δυτική Αχαΐα από τη Δημοτική Οργάνωση Πάτρας
Αιμοδοσία: Κάθε πότε μπορούμε να δίνουμε αίμα στην Ελλάδα – Προϋποθέσεις, αναβολές και τι να κάνετε πριν και μετά
Η Οδύσσεια του Elon Musk απέναντι στον Christopher Nolan – Δείτε το πρώτο επεισόδιο
Κάλεσμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην συγκέντρωση των λιμενεργατών
Πώς να μειώσετε την αρτηριακή πίεση με καθίσματα στον τοίχο
