Σ. Παπαδόπουλος: «Χρειαζόμαστε πολλή δουλειά, δεν είμαστε ούτε στο 30%…»

Ξεκάθαρο ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Σούλης Παπαδόπουλος για την Παναχαϊκή μετά το χθεσινό φιλικό με τον ΑΠΣ Πάτραι

Σ. Παπαδόπουλος: «Χρειαζόμαστε πολλή δουλειά, δεν είμαστε ούτε στο 30%...»

Για όλους και για όλα μίλησε ο Σούλης Παπαδόπουλος μετά το τέλος του φιλικού με τον ΑΠΣ Πάτραι.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για την πορεία προετοιμασίας της Παναχαϊκής, τους νεαρούς ποδοσφαιριστές αλλά και τις ενδεχόμενες μεταγραφές.

«Χρειάζεται πολλή δουλειά η ομάδα. Δεν με ξεγελάει το 4-0. Οπως δεν θα με ξεγελούσε και το 1-0. Ή άμα γινόταν το 1-1 πάλι δε θα φοβόμουν. Τώρα που κερδίσαμε 4-0 είμαστε καλά; Σας λέω εγώ ότι δεν είμαστε. Σας μιλάω ειλικρινά. Δεν είμαστε ούτε στο 30%. Το θέμα είναι να βλέπεις και να μπορείς να διορθώσεις. Εμένα πολλά πράγματα δεν μου άρεσαν σήμερα. Είναι κουρασμένοι οι παίκτες και είναι λογικό. Στο τέλος όμως θα μας βγει σε καλό». Αυτά τόνισε ο Σούλης Παπαδόπουλος μετά το χθεσινό φιλικό της Παναχαϊκής με τον ΑΠΣ Πάτραι θέλοντας να δώσει ξεκάθαρα το στίγμα του για το σημείο που βρίσκεται η Παναχαϊκή.
Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ
Ακόμη ο Σούλης Παπαδόπουλος για το παιχνίδι πρόσθεσε: «Οπως παραταχθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο δύσκολα να αγωνιστούμε, ως σχηματισμός, με τον Τσιάρα στόπερ, αλλά είναι κάποια πράγματα που δοκιμάζω, γιατί πάντα πρέπει να ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί. Γιατί αυτή την στιγμή έχουμε δύο στόπερ. Ο Λαρέα που είναι τραυματίας και ο Ρουγκάλας δεν είναι έτοιμος. Οπότε, αν ξεκινούσε τώρα το πρωτάθλημα θα είχαμε πολύ λίγες επιλογές. Γι’ αυτό δοκιμάζω κάποια παιδιά σε διαφορετικές θέσεις. Στο πρώτο ημίχρονο για 10-15 λεπτά είμαστε πολύ καλοί. Είχαμε καλούς συνδυασμούς. Πετύχαμε ένα ωραίο γκολ, αλλά όσο περνούσε η ώρα έπεφτε ο ρυθμούς μας. Για κάποιους είναι λογικό, για μένα δεν ήταν. Γιατί δεν παίζαμε 90 λεπτά. Είχε πάρα πολύ ζέστη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά αυτό με προβλημάτισε μετά το 30’. Δεν είχαμε φρεσκάδα. Το περιμέναμε αυτό, αλλά δεν περίμενα να ήμασταν τόσο πολύ κουρασμένοι. Στο δεύτερο ημίχρονο είμαι πολύ ευχαριστημένος με όλα τα παιδιά. Σίγουρα κουράστηκε και η άλλη ομάδα. Δεν είχε τις επιλογές που είχαμε και εμείς για να είμαστε και δίκαιοι. Και πετύχαμε άλλα τρία γκολ και το χαμένο πέναλτι που πήγε δοκάρι. Νομίζω ότι τα παιδιά έδειξαν ότι μπορούν να τα υπολογίζουμε και μας δίνει αισιοδοξία να δουλεύουμε μαζί τους. Ιδιαίτερα κάποια παιδιά που μπορούν να μας βοηθήσουν πολύ. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας. Δεν κοιτάμε τα αποτελέσματα στα φιλικά. Ολοι θέλουμε να κερδίζουμε αλλά πάνω απ όλα θέλουμε να συνεχίσουμε τη δουλειά, έτσι όπως την έχουμε σχεδιάσει για να είμαστε έτοιμοι όποτε αρχίσει το πρωτάθλημα. Είμαστε κουρασμένοι ενώ άλλες ομάδες που είναι τα φαβορί της κατηγορίας, ξεκινούν τώρα, όπως ο Απόλλων Σμύρνης».
ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ
Ο Σούλης Παπαδόπουλος είπε τα καλύτερα για τον ΑΠΣ Πάτραι αναφέροντας τα εξής: «Παίξαμε με μια ομάδα που είναι ιστορική και αυτή στην Πάτρα. Και η μοναδική που συμμετέχει στη Γ’ Εθνική. Να της ευχηθούμε να έχει επιτυχία. Για εμάς ήταν ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα για να ετοιμαστούμε για τα δυνατά φιλικά, μπαίνοντας στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας μας. Ξέρουμε ότι είμαστε κουρασμένοι. Και υπάρχουν δύο πράγματα. Το ένα είναι, ότι δείχνει ότι χρειαζόμαστε πάρα πολλή δουλειά ακόμα σαν ομάδα. Και το δεύτερο ότι κάποιοι παίκτες μπορούν να μας βοηθήσουν πάρα πολύ στην εξίσωση του πρωταθλήματος».

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ 

Ο Σούλης Παπαδόπουλος σε ερώτηση για τις απουσίες χθες των Λαρέα, Μυτίδη και Νίκολα Καρακλάιτς τόνισε: «Θέλουμε να παίζουν όλα τα παιδιά. Εδώ έκανα αλλαγή τον Λιμάτσι και του εξήγησα ότι πρέπει να δούμε και κάποιο άλλο παιδί. Δεν χωράνε όλοι να παίξουν. Ο Μυτίδης δεν είναι έτοιμος ακόμα, κάνει ειδικό πρόγραμμα δουλεύει μαζί μας. Ο Νικολάι είναι ένα παιδί που έχει δουλέψει πάρα πολύ μόνος του, το καλοκαίρι και είχε φορτωθεί πολύ. Εχουμε αποφασίσει εδώ με τους συνεργάτες να τον ξεκουράσουμε. Το ίδιο και με τον Νάτσο. Είναι ένα παιδί που δουλεύει στα «κόκκινα» στις προπονήσεις και καλό ήταν να τον ξεκουραστούμε. Είναι ευχάριστο που έχουμε μόνο έναν μυϊκό τραυματισμό, στις 50 προπονήσεις που έχουμε βγάλει. Αυτό δείχνει ότι οι περσινοί παίκτες ήταν σε πολύ καλό επίπεδο. Τα παιδιά που ήρθαν, για να είμαι δίκαιος, είχαν σταματήσει τέλη Απριλίου δεν είναι στο ίδιο επίπεδο, όπως οι Λινάρδος, Ρουγκάλας και Μυτίδης.
Θα μπούμε στο τρίτο στάδιο με τα πολλά φιλικά. Κάποιες ομάδες δουλεύουν για να είναι καλές στα φιλικά. Πετύχαμε 4 γκολ. Αν ήμασταν στα «κόκκινα», τι θα γινόταν; Τι θα κερδίζαμε παραπάνω; Το καλό είναι να δουλεύεις γιατί αν έρθει ο χειμώνας που θα παίζεις Τετάρτη-Κυριακή να μπορέσεις να αντέξεις τις βροχές και τις λάσπες. Από θέμα φυσικής κατάστασης και δυνάμεων θα είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο. Και νομίζω ότι με την ποιότητα των παιδιών και των περσινών και των φετινών θα έχουμε μια πολύ καλή χρονιά.
ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ
Στην ερώτηση εάν θα υπάρξει αποχώρηση ή κάποια μεταγραφή ο Σούλης Παπαδόπουλος ήταν κατηγορηματικός λέγοντας: «Καθρέπτης είναι το γήπεδο. Θα αναφερθώ στα τρία παιδιά που αποχώρησαν. Θα ξεκινήσω από τον Μαστραντωνάκη, διότι βγήκαν κάποιοι και είπαν είπα καλά λόγια στο Καρπενήσι και έφυγε. Είπα ότι αν ο Ανδρέας δεν ήταν έτοιμος δεν θα τον άφηνα να φύγει από την ομάδα. Θα προσπαθούσα να τον βελτιώσω. Ηρθε πέρσι τον Ιανουάριο για να τον βοηθήσουμε να γίνει καλά. Μας βοήθησε πολύ στην προπόνηση και πλέον ο Ανδρέας είναι έτοιμος να πάει να παίξει πολλά παιχνίδια. Ετσι όπως είναι η ομάδα μας δεν θα μπορούσε να πάρει αυτά τα παιχνίδια. Μακάρι να παίξει 20 παιχνίδια και να ξαναγυρίσει σε μια μεγάλη ομάδα. Ο Κουλούρης του είχαμε μιλήσει από την αρχή, ότι μάλλον θα αποχωρήσει από την ομάδα, αλλά θέλαμε να πάρει και αυτός μέρος στην προετοιμασία. Και το είχε δεχθεί. Ο δε Σμίλτος με τις επιλογές που έχουμε στην άμυνα ήταν δύσκολο να μείνει. Δεν μπορείς να έχεις έξι στόπερ. Είναι και θέμα μπάτζετ. Αποχώρηση αν έβλεπα κάτι σήμερα, σίγουρα θα υπήρχε. Δεν μου αρέσει κάποιος να κάθεται πάνω στο συμβόλαιο. Και δεν θα προσπαθεί. Αν είναι ένα παιδί να πάει δανεικό να πάρει παιχνίδια, να ξέρετε θα γίνει με πολύ βαριά καρδιά. Σίγουρα αν βρούμε κάτι εξαιρετικό θα γίνουν 1-2 κινήσεις ακόμα. Που θα μπορούσε να μας κάνει τη διαφορά. Αλλά βλέπουμε ότι έρχονται παίκτες που δεν είναι έτοιμοι, όπως στην Σούπερ Λίγκα. Καλό είναι να εμπιστευτούμε τα παιδιά τα δικά μας και να μην θέλουμε συνέχεια μεταγραφές».
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ
Για την παρουσία του Παντελή Βιλανάκη στις προπονήσεις της Παναχαϊκής ο Σούλης Παπαδόπουλος είπε: «Είναι δυο μέρες εδώ, γιατί χρειαζόμαστε κάποιους μικρούς και το κύπελλο. Είναι ένας παίκτης που έχει πολύ καλή τεχνική. Η σωματοδομή του δεν τον βοηθά για κάποια πράγματα, αλλά όλοι οι μεγάλοι παίκτες κοντοί είναι. Είναι ένας παίκτης που ξέρει πολύ μπάλα, τον κοιτάμε και είναι παιδί που είναι από την Πάτρα. Δίνουμε πολύ χρόνο και στο Στασινόπουλο. Αυτά τα παιδιά θα τα χρησιμοποιήσουμε. Αλλά θα πρέπει να διεκδικήσουν θέση».

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ