ΣΕΓΑΣ: Για λόγους ασφαλείας κάλεσε πίσω από την Κύπρο Παυλίδη και Κορακίδη
Οι δύο αθλητές της εθνικής ομάδας είχαν μεταβεί το περασμένο Σάββατο (28.02.2026) στη Λευκωσία για να συμμετάσχουν σε καμπ προετοιμασίας στο ΓΣΠ
Έπειτα από το χτύπημα με δυο drone στη βρετανική βάση RAF Ακρωτηρίου του Ακρωτηρίου στο νησί του Κύπρου και την εκκένωση του αεροδρομίου της Πάφου και η πολεμική ατμόσφαιρα στην ευρύτερη περιοχή, οδήγησαν τη διοίκηση του ΣΕΓΑΣ στην απόφαση να “τραβήξει” στην Ελλάδα δυο αθλητές της εθνικής.
Ντάγιος για τους νεαρούς του Προμηθέα: «Να φτάσουμε στο ανώτερο επίπεδο που μπορούμε»
Οι πρωταθλητές των ρίψεων, Δημήτρης Παυλίδης και Γιάννης Κορακίδης κλήθηκαν από τον ΣΕΓΑΣ, να αφήσουν την προπονητική τους βάση στην Κύπρο και να επιστρέψουν στην Ελλάδα, για λόγους ασφαλείας!
Οι δύο αθλητές της εθνικής ομάδας είχαν μεταβεί το περασμένο Σάββατο (28.02.2026) στη Λευκωσία για να συμμετάσχουν σε καμπ προετοιμασίας στο ΓΣΠ, στο πλαίσιο της συνεργασίας του ΣΕΓΑΣ με τον ΚΟΕΑΣ και ενόψει της συμμετοχής τους στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο ρίψεων στην κυπριακή πρωτεύουσα.
Παυλίδης και Κορακίδης επιστρέφουν στην Ελλάδα με την πρώτη διαθέσιμη πτήση, αύριο (03.03.2026) στις 10 το πρωί και λίγο μετά την άφιξή τους, στις 12:40 θα αναχωρήσουν για τη Θεσσαλονίκη.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
«Εάν τρως αυτό το φρούτο κάθε μέρα μπορεί να μειώσεις την χοληστερίνη σου»
Η Tesla «σκότωσε» αθόρυβα ένα από τα πιο φιλόδοξα προϊόντα της
Παραδοσιακές στιγμές με «καρότσα για μικρούς και μεγάλους» στην Κέρτεζη ΦΩΤΟ
Τουρισμός για Όλους: Πότε η κλήρωση για τα voucher
Οι κινηματογράφοι εξετάζουν απαγόρευση των smart glasses της Meta
Λαμπρός εορτασμός για την Παναγία των Νοτενών στο Σκιαδοβούνι ΦΩΤΟ
Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι θα λάβουν 150 ευρώ στο τέλος του μήνα
Φορτίζει σε τρία λεπτά και δεν πιάνει φωτιά: Η μπαταρία που αλλάζει τα πάντα
