Σφοδρή κριτική ΣΥΡΙΖΑ για τον ανασχηματισμό: «Προσβλητικός για την ελληνική κοινωνία»
Ο Γιώργος Καραμέρος κατηγορεί τον πρωθυπουργό για ανακύκλωση προσώπων και έλλειψη πολιτικής αλλαγής

Δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Καραμέρος, με αφορμή τον κυβερνητικό ανασχηματισμό. Σε δηλώσεις του το μεσημέρι της Παρασκευής (14.03.2025), χαρακτήρισε τις αλλαγές «προσβλητικές για την ελληνική κοινωνία» και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «δεν πήρε το μήνυμα» των πολιτικών εξελίξεων.
Ανακύκλωση αντί για αλλαγή
Ο Γιώργος Καραμέρος υποστήριξε ότι ο ανασχηματισμός δεν σηματοδοτεί καμία ουσιαστική διαφοροποίηση, αλλά αντίθετα αποτελεί μια εσωκομματική διευθέτηση. «Δεν μιλάμε καν για ανακύκλωση προσώπων, πολλώ δε μάλλον για αλλαγή πολιτικής», δήλωσε, προσθέτοντας ότι το κυβερνητικό σχήμα παραμένει βαρύ και αναποτελεσματικό, με 60 υπουργούς και τα κομβικά πρόσωπα να διατηρούν τις θέσεις τους.
«Η κλεψύδρα της ΝΔ άδειασε»
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ συνέκρινε τις κινήσεις του πρωθυπουργού με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, κατηγορώντας τον ότι βασική του προτεραιότητα είναι η διατήρηση εσωκομματικών ισορροπιών. «Η κλεψύδρα της ΝΔ άδειασε», κατέληξε, στέλνοντας μήνυμα πολιτικής φθοράς για την κυβέρνηση.
Διαβάστε επίσης
Ανασχηματισμός: Δείτε τη νέα σύνθεση της Κυβέρνησης ΒΙΝΤΕΟ
«Συγκρατημένη αισιοδοξία»: Το μήνυμα του Πούτιν στον Τραμπ για την εκεχειρία στην Ουκρανία
Ο καιρός σήμερα 14/03, η πρόγνωση για την Πάτρα, πότε «χειμωνιάζει»
Πάτρα: Τελευταία ευκαιρία σήμερα για ρύθμιση χρεών στον Δήμο, πότε αναλαμβάνει η ΑΑΔΕ
Τραγικός επίλογος για 21χρονο αγνοούμενο στην Κρήτη
Πανσέληνος Μαρτίου 2025: Απόψε το εντυπωσιακό «Ματωμένο Φεγγάρι» και ολική έκλειψη, δείτε ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ
Συναγερμός στο Ντένβερ: Αεροσκάφος της American Airlines έπιασε φωτιά μετά την προσγείωση ΒΙΝΤΕΟ
Δύο κολοσσοί «μονομάχησαν» για το ακίνητο της Πατραϊκής Χαρτοποιίας στο Ρίο
Πάτρα: Πως πήραν από έμπορο αυτοκινήτων 51.000 ευρώ
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News