Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ξεπέρασε τις 8.000 η συμμετοχή στην Αχαΐα – Κερδίζει το όνομα «ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ» ΦΩΤΟ

Πολύ μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ. Τεράστιες οι ουρές νωρίτερα στα εκλογικά κέντρα.

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ξεπέρασε τις 8.000 η συμμετοχή στην Αχαΐα - Κερδίζει το όνομα «ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ» ΦΩΤΟ

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ.

Ο απερχόμενος γραμματέας του ΚΙΝΑΛ στην Αχαΐα Γιώργος Αθανασόπουλος δίνει, με ανάρτησή στου στο Facebook, πως ψήφισαν περισσότεροι από 8.000 μέλη και φίλοι του κόμματος.


Οι πρώτες εκτιμήσεις από την Χαριλάου Τρικούπη μιλούν για περισσότερους από 140.000 συμμετέχοντες. Αργότερα το βράδυ της Κυριακής αναμένεται να κάνει δήλωση ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες το όνομα «ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ», φαίνεται να προκρίνεται με μεγάλη διαφορά για το «αύριο» του κόμματος.
Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Πάνω από 140.000 η συμμετοχή – «Κερδίζει» το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

 

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 

Συνεχίζεται η ψηφοφορία για τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ. Νωρίτερα δόθηκε παράταση μιας ώρας για την διαδικασία, έως τις 20:00, αλλά ο μεγάλος όγκος των φίλων του κόμματος δεν έχει επιτρέψει το κλείσιμο της κάλπης.
Για το λόγο αυτό ανακοινώθηκε πως δίνεται νέα παράταση μέχρι τις 21:00.
Εκτιμήσεις κάνουν λόγο για περισσότερους από 5.000 ψηφοφόρους στην Αχαΐα και 130.000 σε όλη τη χώρα.

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ξεπέρασε τις 8.000 η συμμετοχή στην Αχαΐα - Κερδίζει το όνομα «ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ» ΦΩΤΟ

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ξεπέρασε τις 8.000 η συμμετοχή στην Αχαΐα - Κερδίζει το όνομα «ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ» ΦΩΤΟ

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Μια ώρα παράταση στην ψηφοφορία – Στις 20:00 αναμένεται να κλείσουν οι κάλπες

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σημαντική κρίνεται η προσέλευση του κόσμου στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ όπου οι φίλοι και τα μέλη του κόμματος αποφασίζουν σήμερα για το όνομα της παράταξης (ΚΙΝΑΛ ή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ), τη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή, τις συντονιστικές επιτροπές και τους συνέδρους.

Μέχρι τις 10 το πρωί, είχαν προσφύγει μαζικά στα έξι εκλογικά κέντρα που έχουν στηθεί στην Αχαΐα. Το pelop.gr πιάνοντας τον παλμό των πρώτων ωρών της εκλογικής διαδικασίας εντόπισε και πάλι αρκετούς νέους στα εκλογικά κέντρα, αλλά και πιο… οργανωμένη την πλευρά των παλαιότερων στελεχών σε σχέση με τις εκλογές για την ανάδειξη αρχηγού του κόμματος όπου νίκησε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

 

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ξεπέρασε τις 8.000 η συμμετοχή στην Αχαΐα - Κερδίζει το όνομα «ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ» ΦΩΤΟ Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ξεπέρασε τις 8.000 η συμμετοχή στην Αχαΐα - Κερδίζει το όνομα «ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ» ΦΩΤΟ Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ξεπέρασε τις 8.000 η συμμετοχή στην Αχαΐα - Κερδίζει το όνομα «ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ» ΦΩΤΟ Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ξεπέρασε τις 8.000 η συμμετοχή στην Αχαΐα - Κερδίζει το όνομα «ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ» ΦΩΤΟ Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ξεπέρασε τις 8.000 η συμμετοχή στην Αχαΐα - Κερδίζει το όνομα «ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ» ΦΩΤΟ Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ξεπέρασε τις 8.000 η συμμετοχή στην Αχαΐα - Κερδίζει το όνομα «ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ» ΦΩΤΟ Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ξεπέρασε τις 8.000 η συμμετοχή στην Αχαΐα - Κερδίζει το όνομα «ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ» ΦΩΤΟ Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ξεπέρασε τις 8.000 η συμμετοχή στην Αχαΐα - Κερδίζει το όνομα «ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ» ΦΩΤΟ Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ξεπέρασε τις 8.000 η συμμετοχή στην Αχαΐα - Κερδίζει το όνομα «ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ» ΦΩΤΟ Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ξεπέρασε τις 8.000 η συμμετοχή στην Αχαΐα - Κερδίζει το όνομα «ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ» ΦΩΤΟ Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ξεπέρασε τις 8.000 η συμμετοχή στην Αχαΐα - Κερδίζει το όνομα «ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ» ΦΩΤΟ Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ξεπέρασε τις 8.000 η συμμετοχή στην Αχαΐα - Κερδίζει το όνομα «ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ» ΦΩΤΟ Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ξεπέρασε τις 8.000 η συμμετοχή στην Αχαΐα - Κερδίζει το όνομα «ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ» ΦΩΤΟ Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ξεπέρασε τις 8.000 η συμμετοχή στην Αχαΐα - Κερδίζει το όνομα «ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ» ΦΩΤΟ Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ξεπέρασε τις 8.000 η συμμετοχή στην Αχαΐα - Κερδίζει το όνομα «ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ» ΦΩΤΟ Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ξεπέρασε τις 8.000 η συμμετοχή στην Αχαΐα - Κερδίζει το όνομα «ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ» ΦΩΤΟ

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Στις κάλπες προσφεύγουν σήμερα οι φίλοι και τα μέλη του ΚΙΝΑΛ για την ανάδειξη της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής αλλά και για τις Συντονιστικές Επιτροπές, συνέδρους, όπως και για το όνομα της Παράταξης.

Η διαδικασία θα αρχίσει στις 7 π.μ. και θα’ χει ολοκληρωθεί μέχρι τις 7 μ.μ. με δικαίωμα ψήφου να έχουν όσοι είναι μέλη του ΚΙΝΑΛ ή όσοι εγγραφούν πριν ψηφίσουν. Απαντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης, να φορούν μάσκα και να ξέρουν ότι θα πρέπει να καταθέσουν 1 ευρώ.

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
Θα λειτουργήσουν 11 εκλογικά τμήματα, σε 6 εκλογικά κέντρα:
ΔΗΜΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΑΡΙΘΜΟΣ Ε.Τ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ Τοπική Οργάνωση ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ 11ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ . 3 ΤΜΗΜΑΤΑ Ρ. Φεραίου & Σατωβριάνδου
ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ Τοπική Οργάνωση ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΤΡΩΝ. 3 ΤΜΗΜΑΤΑ Μαιζώνος & Τριών Ναυάρχων
ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΙΓΙΟ. 2 ΤΜΗΜΑΤΑ Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου (παλιό Νοσοκομείο)
ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ ΚΑΤΩ ΑΧΑΪΑ. 1 ΤΜΗΜΑ Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη»
ΔΗΜΟΣ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑ. 1 ΤΜΗΜΑ Δημαρχείο Ερυμάνθου
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ. 1 ΤΜΗΜΑ ΚΕΠ Καλαβρύτων

Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ
Μετά την εκλογική διαδικασία και αφού λάβουν θέση στη νέα Νομαρχική Επιτροπή, τη θέση του γραμματέα στην Αχαΐα αναμένεται να διεκδικήσουν ο Νίκος Μοίραλης που ανήκει στο «μπλοκ» Ανδρουλάκη, και ο Θανάσης Γιανναδάκης που φέρεται να στηρίζεται από την πλευρά Κατσιφάρα. Οι υποψήφιοι για τη νέα 15 μέλη νομαρχιακή επιτροπή Αχαΐας, είναι οι εξής (μέχρι 3 σταυροί): Παναγιώτης Γιάχος, Βασίλης Φιλιππόπουλος, Αριστείδης Καραμάνος, Παναγιώτης Μαρινόπουλος, Αντιγόνη Χριστοδούλου, Γερασημάκης Παναγόπουλος, Γιώργος Παρασκευόπουλος, Νίκος Παναγιωτακόπουλος, Μαρία Γιαννίτση, Θανάσης Γιανναδάκης, Σταυρούλα Παναγοπούλου-Νικολάου, Ευφροσύνη Βόγλη, Ευάγγελος Τσιώτσης, Αικατερίνη Μπακράτσα, Γεωργία Μητρογιάννη, Γιώργος Παπασταθόπουλος, Βασίλης Βλάχος, Ιωάννα Καραπαππά, Αντώνης Κόλιας, Σοφία-Παναγιώτα Βλαχάκη, Σωτήρης Πανουργιάς, Ιωάννης Τσουρής, Ηλίας Κολοκούρης, Ιωάννης Παπαδόπουλος, Γεράσιμος Φεσσιάν, Φωτεινή Καψή, Ηλίας Ζάκας, Νικολέτα (Νέλλη) Πεφάνη, Χρήστος Σταθόπουλος, Ανδρέας Ζαφειρόπουλος, Σταύρος Κυριόπουλος, Νίκος-Θόδωρος Αντωνόπουλος, Δημήτρης Κακαβάνης, Ανδρέας Σταθόπουλος, Νίκος Μοίραλης, Κώστας Πετρόπουλος, Κυριακή Λαμπίρη, Θανάσης Μπιλίρης, Χρήστος Βεργάδος, Αναστάσιος Σμυρνής, Ασημίνα Ταγκαλάκη-Ντούλια.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Ειδήσεις από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι δήλωσαν Γεωργιάδης-Παπαθανάσης για την ανάπλαση Λαδόπουλου
σπιράλ: Προβληματισμός και ανησυχία για τη μαρίνα
Η ανάπλαση Λαδόπουλου προχωρά και θα αλλάξει την μορφή της Πάτρας - Τι ανακοίνωσε ο Φαρμάκης
ΠΑΣΟΚ με νέο κόσμο, παλμό αλλά και «βέλη» - Τι λένε νέοι Αχαιοί που συμμετείχαν στο Συνέδριο