Σοκαριστικό τροχαίο στο Χαλάνδρι: Νεκρός ο 18χρονος οδηγός του αυτοκινήτου BINTEO
Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 18χρονος «καρφώθηκε» σε δέντρο επί της λεωφόρου Παπανικολή στο Χαλάνδρι νωρίς το πρωί της Τρίτης (28/ο6). Το όχημα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα από το τρομακτικό τροχαίο.
Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό, σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Χαλάνδρι όταν ο 18χρνονος οδηγός ενός ΙΧ έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα αυτό να πέσει σε δέντρο.
Λίγο μετά τις 4, το αυτοκίνητο κινούνταν επί της οδού Παπανικολή, στο ρεύμα προς Αγία Παρασκευή, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο εξετράπη από την πορεία του και καρφώθηκε σε ένα δέντρο στο διαχωριστικό διάζωμα.
Για τον απεγκλωβισμό του νεαρού οδηγού χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής που επιχείρησε στο σημείο με 3 όχηματα και 8 πυροσβέστες οι οποίοι έβγαλαν τον οδηγό από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο.


Ο οδηγός του ΙΧ μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το κρυφό «παιχνίδι» της Google που σε αφήνει να πετάξεις πάνω από το σπίτι σου χωρίς να κατεβάσεις απολύτως τίποτα
Η νέα Samsung Galaxy Card φέρνει επανάσταση στις ψηφιακές πληρωμές και τις επιβραβεύσεις
Η παράσταση «Κάθε Πέμπτη Κύριε Γκρην» στην Πάτρα ΦΩΤΟ
Πάκσι Παναθηναϊκός: Σε ποιο κανάλι και τι ώρα θα δείτε τον αγώνα
Το νέο intelligent eyewear της Samsung ενσωματώνει το Galaxy ecosystem
