Στη Μύκονο ο Νίκος Οικονομόπουλος ΒΙΝΤΕΟ
Στα Ματογιάννια με στενούς του φίλους ο Αχαιός τραγουδιστής
Πλήθος κόσμου βρίσκεται στη Μύκονο τα τελευταία 24ωρα. Το φημισμένο νησί των ανέμων είναι πάντα μια ιδανική αφορμή για τις πρώτες διακοπές του καλοκαιριού. Οσο για τα βράδια; Τα Ματογιάννια γεμίζουν από κόσμο, με τους celebities να περπατούν στα σοκάκια με στυλ και εντυπωσιακά καλοκαιρινά looks. Εκεί βρίσκεται τις τελευταίες ώρες και ο Νίκος Οικονομόπουλος για να περάσει λίγες ημέρες ξεκούρασης.
Η κάμερα του Mykonos Live TV τον εντόπισε σε βραδινή έξοδό του στο μπαρ Aroma μαζί με τους στενούς του φίλους. Απλός και χαμογελαστός, δεν αρνείται να φωτογραφηθεί με όσους του ζητούν μια selfie, με τον ίδιο να προσπαθεί να μη χαλάσει σε κανέναν χατίρι.
Ο αχαιός τραγουδιστής έχει κάνει ένα επιχειρηματικό «άνοιγμα» στο νησί φτιάχνοντας τη δική του υπερπολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα, η οποία βρίσκεται στην περιοχή Φτελιά, οπότε έχει έναν ακόμη λόγο να επισκέπτεται συχνά το νησί!
Διαβάστε επίσης:
Πάτρα: Τον εκβίαζαν εν ζωή, τον έκλεβαν και μετά θάνατον!
ΟΣΕ: Kανονικά η κυκλοφορία του τρένου Ακράτα – Αίγιο
Σταϊκούρας, Ταχιάος και Πιερρακάκης στην Πάτρα
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς λειτουργούν τα βίντεο 90 λεπτών στο Instagram: Ο οδηγός για τη νέα λειτουργία Features
Το Instagram στο Apple TV και πλέον βλέπετε Reels απευθείας στην τηλεόραση
Αίγιο: Παρουσία του Ιερώνυμου οι εκδηλώσεις στο 2ο Δημοτικό ΦΩΤΟ
Airbnb 2026: Πότε θεωρείται βραχυχρόνια και πότε μακροχρόνια μίσθωση, φόροι, τέλη και η απαγόρευση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Η Οδύσσεια του Elon Musk απέναντι στον Christopher Nolan – Δείτε το πρώτο επεισόδιο
