Στην Πορτογαλία κατέρρευσε ο ηγέτης της ακροδεξιάς Αντρέ Βεντούρα ΒΙΝΤΕΟ

Κρατούσε το στήθος του σε προεκλογική συγκέντρωση και προσπαθούσε να λύσει τη γραβάτα του

Πορτογαλία

Τον γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου κάνει το βίντεο που δείχνει τη στιγμή που ο ηγέτης του ακροδεξιού κόμματος Chega της Πορτογαλίας, Αντρέ Βεντούρα καταρρέει κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε σήμερα (15/5) ενόψει των βουλευτικών εκλογών που διεξάγονται την Κυριακή.

Πρόκειται για ένα βίντεο που τραβήχτηκε στη συγκέντρωση στην Οντεμίρα, στη νότια Πορτογαλία. Ο 42χρονος ηγέτης του ακροδεξιού κόμματος διακρίνεται να κρατάει το στήθος του και να προσπαθεί να λύσει τη γραβάτα του, προτού καταρρεύσει στα χέρια των βοηθών του, που τον απομακρύνουν από το σημείο.

Ο Βεντούρα είχε πάρει εξιτήριο από ένα νοσοκομείο στο Φάρο μόλις χθες, Τετάρτη, έπειτα από ένα παρόμοιο επεισόδιο. Το νοσοκομείο ανακοίνωσε πως υπέστη οισοφαγικό σπασμό που προκλήθηκε από γαστρο-οισοφαγική παλινδρόμηση και ότι είχε υψηλή πίεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Πάτρα: Ανήλικη «μαρτυρούσε» στα χέρια του νονού της

Ληστεία υπό την απειλή ψαλιδιού στην Πάτρα

Γιατί η Πισπιρίγκου μεταφέρθηκε αιφνιδίως στις φυλακές Θήβας

Αχαΐα: Καρατομείται η «τιμωρός» γυμνασιάρχης, μετά από το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της «Π»

Η στιγμή που Αστυνομικός βρίσκει το βρέφος δίπλα σε κάδο στον Αλιμο

Αχαΐα: Σε συσκευασία κακάο μεγάλη ποσότητα ηρωίνης, η στιγμή «εφόδου» της Αστυνομίας

Απόντες Πούτιν – Τραμπ από τις διαπραγματεύσεις της Κωνσταντινούπολης για το Ουκρανικό