Στο παρά πέντε γλύτωσε το χέρι της η Σαμπρίνα
Η τραγουδίστρια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της ακολούθους για την περιπέτειά της…
Στο νοσοκομείο Πρέβεζας η τραγουδίστρια Σαμπρίνα, έπειτα από ατύχημα που είχε στην περιοχή, όταν σιδερένιο αντικείμενο καρφώθηκε στο χέρι της.
Η τραγουδίστρια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της ακολούθους για την περιπέτειά της, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από το κρεβάτι του νοσοκομείου και ευχαριστώντας το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για την άμεση φροντίδα.
Σύμφωνα με την ανάρτησή της στα social media, η τραγουδίστρια υποβλήθηκε σε ράμματα, συνολικά οκτώ, ενώ όπως σημείωσε, ο τραυματισμός ήταν σοβαρός, καθώς το σίδερο πλησίασε επικίνδυνα τον τένοντα, χωρίς ωστόσο να προκληθεί μόνιμη βλάβη.
«Με την πούλια, τον αυγερινό και τα στρας στο νοσοκομείο Πρέβεζας. Φτηνά τη γλίτωσα, από ένα σίδερο που καρφώθηκε στο χέρι μου… με 8 ράμματα, παρά ένα εκατοστό ο τένοντας», έγραψε χαρακτηριστικά.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Αυτά είναι τα 6 φυτά που μπορείτε να φυτέψετε τον Αύγουστο
Heart Aerospace: Πέταξε το μεγαλύτερο ηλεκτρικό αεροσκάφος που κατασκευάστηκε ποτέ
Της Παναγίας στις Μούρες Πιτίτσας
Καθαρίστε φρούτα και λαχανικά όπως οι γιαγιάδες: Το κόλπο των 20 λεπτών που απομακρύνει έως 98% των βακτηρίων
Νέο λογότυπο Instagram: Η αλλαγή μιας δεκαετίας που διχάζει το κοινό
Δωρεά της ΠΕΣ στην «Επομεα Αιγιαλείας»
Κάθε πότε πρέπει να κάνετε επανεκκίνηση στο κινητό και γιατί είναι σωτήριο;
Απαγόρευση social media: Ανατροπή στη Γαλλία από το ανώτατο δικαστήριο
