Στυγερό έγκλημα στo Ρέθυμνο: Νεκρός από πυροβολισμούς 22χρονος – Άφαντος ο δράστης
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες το 22χρονο θύμα εκτιμάται πως δέχτηκε πυροβολισμό στην περιοχή Αργουλιό στον Μυλοπόταμο της Κρήτης.
Νεκρός μεταφέρθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο νοσοκομείο Ρεθύμνου ένας άνδρας ηλικίας 22 ετών.
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες του neakriti.gr, το θύμα φέρεται να συναντήθηκε νωρίτερα στο χωριό Αργουλιό με έναν άνδρα, με τον οποίο φέρεται να διαπληκτίστηκε και μάλιστα έντονα για άγνωστο λόγο.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι από τους πυροβολισμούς που έπεσαν ο νέος σκοτώθηκε, ενώ ο δράστης εξαφανίστηκε και αναζητείται από τις αρχές.
Σε χρόνο ρεκόρ το χωριό περικύκλωσαν ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ από το Ρέθυμνο και τον Μυλοπόταμο, αναζητώντας τον δράστη.
Ο 22χρονος όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου ήταν ήδη νεκρός, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι φέρει πολλαπλά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του, μεταξύ των οποίων στο χέρι και στον θώρακα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Το Netflix ετοιμάζεται να γίνει «super app» τι αλλάζει για τους συνδρομητές
«Βούλιαξε» από νεολαία το πανηγύρι του Αχιλλέα Καμαρών ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
5 λαχανικά που είναι πιο υγιεινά μαγειρεμένα παρά ωμά
Το GTA 6 διαρρέει κομμάτι κομμάτι, ενώ ο leeker βγάζει χρήματα από crypto
Η Γιορτή Τράγου στα Ζαχλωρίτικα ΦΩΤΟ
«Εάν τρως αυτό το φρούτο κάθε μέρα μπορεί να μειώσεις την χοληστερίνη σου»
Η Tesla ανακοινώνει κάτι μεγάλο για το μέλλον του αυτοκινήτου στις 3 Σεπτεμβρίου
