Συνάντηση εργασίας στην Περιφέρεια για τα προβλήματα στις Αλυκές

Συμφωνήθηκε η συνάντηση αυτή να επαναληφθεί στις 3 Νοεμβρίου προκειμένου να υπάρξει η δυνατότητα διερεύνησης όλων των δυνατών σεναρίων και η λήψη αποφάσεων.

Συνάντηση εργασίας στην Περιφέρεια για τα προβλήματα στις Αλυκές Φωτογραφία από παλαιότερη αυτοψία στο χώρο

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα (Τετάρτη 20/10) στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με αντικείμενο το λιμάνι στις Αλυκές και τα ιδιοκτησιακά προβλήματα στη ζώνη του λιμανιού.

Στη συνάντηση πήραν μέρος ο αντιπεριφερειάρχης Φωκίων Ζαϊμης, ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς, η προϊσταμένη της Διαχειριστικής Αρχής  Άλκηστις Σταθοπούλου και ο συνεργάτης του αντιπεριφερειάρχη Δημήτρης Μπαρμπούνης.

Κατά τη συνάντηση εντοπίστηκαν τα βασικά προβλήματα της περιοχής που είναι αφενός οι εργασίες εκβάθυνσης στην είσοδο του λιμανιού και αφετέρου η οργάνωση όλων των απαραίτητων διαδικασιών προκειμένου οι ιδιοκτησίες που υπάρχουν στις Αλυκές και που σήμερα ανήκουν στην ΕΤΑΔ να περάσουν στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας και εν συνεχεία να αποδοθούν στους κατοίκους. Ταυτόχρονα συζητήθηκαν οι δυνατότητες για τη χρηματοδότηση των σχετικών αναγκών από πόρους του ΕΣΠΑ.

Τέλος συμφωνήθηκε η συνάντηση αυτή να επαναληφθεί στις 3 Νοεμβρίου προκειμένου να υπάρξει η δυνατότητα διερεύνησης όλων των δυνατών σεναρίων και η λήψη αποφάσεων.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις - νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ