Συνάντηση Σακελλαροπούλου-Γιούνκερ
Κατ΄ ιδίαν συνάντηση με τον τέως πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και πρώην πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ είχε η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπουλου
Στο πλαίσιο της επίσκεψής της στο Λουξεμβούργο, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, είχε σήμερα κατ΄ ιδίαν συνάντηση με τον τέως πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και πρώην πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.
Η κυρία Σακελλαροπούλου συζήτησε με τον κ. Γιούνκερ για τον ρόλο που διαδραμάτισε ως Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης της χώρας μας, καθώς και για την πρόοδο που έκτοτε επιτεύχθηκε, η οποία οδήγησε στο τέλος της ενισχυμένης εποπτείας.
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, αναφέρθηκαν επίσης στην εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και τις επιπτώσεις της.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς ζεσταίνεις το κρεβάτι πριν ξαπλώσεις
Επιστημονική συνάντηση για τις Βυζαντινές Σπουδές στην Πάτρα
Η Bambu Lab φέρνει νέο σύστημα 3D printing με εννέα ανεξάρτητες κεφαλές
Πώς ζεσταίνεις το μπάνιο χωρίς καλοριφέρ
Αχαΐα: Καλλιτεχνικό show από το Σύλλογο Κουρέων και Κομμωτών ΦΩΤΟ
