Συνεχώς δυναμώνει! Η DATUM Βusiness Solutions χορηγός του Απολλωνα στη νέα εποχή

image 634066

Ο Απόλλων συνεχώς δυναμώνει έχοντας πλέον στο πλευρό του και την εταιρία DATUM Βusiness Solutions. Οι «μελανόλευκοι» σχεδιάζουν με προσεχτικά βήματα το μέλλον συνεχίζοντας την προσπάθεια για την επιστροφή της ομάδας στη Basket League. Σε αυτή την προσπάθεια η DATUM Βusiness Solutions είναι παρούσα και η σχετική ανακοίνωση έχεις ως εξής:

«Η εταιρία DATUM Βusiness Solutions είναι στο πλευρό του Oscar Απόλλων και χορηγός του Συλλόγου στη νέα εποχή. Στην εποχή της προσπάθειας για επιστροφή της ομάδας στη φυσική της θέση, στην κατηγορία των μεγάλων του Ελληνικού μπάσκετ. Της δίνει ώθηση και με την υποστήριξη της ο Oscar Απόλλων με σταθερά βήματα χτίζει και προγραμματίζει για την επόμενη του μέρα. Παράλληλα η DATUM Βusiness Solutions είναι αρωγός την προσπάθεια που γίνεται σε κάθε επίπεδο προκειμένου ο Σύλλογος να αναδείξει, να στηρίξει και στο μέλλον να στηριχτεί σε παιδιά βγαλμένα από τα σπλάχνα του.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Η DATUM Βusiness Solutions δραστηριοποιείται από το 2004 στο χώρο της πληροφορικής. Ειδικότερα στους τομείς υλοποίησης ολοκληρωμένων λύσεων και εφαρμογών, διάθεσης προϊόντων και υπηρεσιών πληροφορικής.

Με έδρα στην Πάτρα και υποκατάστημα στην Αθήνα, η DATUM είναι πλέον από τις μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου στην Δυτική Ελλάδα με κύριο αντικείμενο την προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού, ολοκληρωμένων συστημάτων ERP/CRM/Payroll & HR καθώς και εξειδικευμένων εφαρμογών για την πλήρη κάλυψη των μηχανογραφικών αναγκών κάθε επιχείρησης.

Ο ιδρυτής της DATUM, Γιώργος Ροκανάς είναι πτυχιούχος Μηχανικός Η/Υ & πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών ενώ το ανθρώπινο δυναμικό της αποτελείται από στελέχη που διακρίνονται για τον επαγγελματισμό τους, την συνέπεια, το υψηλό γνωστικό τους επίπεδο με πολυετή εμπειρία στον σχεδιασμό, υλοποίηση και υποστήριξη λύσεων πληροφορικής.

Απευθύνεται σε κάθε σύγχρονη επιχείρηση και αναλαμβάνει με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, την εγκατάσταση και υποστήριξη σύγχρονων μηχανογραφικών λύσεων με εξοπλισμό τεχνολογίας των μεγαλύτερων και πιο αξιόπιστων διεθνών κατασκευαστών (HP, Dell, Apple, Lenovo).

Η DATUM Business Solutions έχει πιστοποιηθεί στην ανώτατη κατηγορία Premium Partner από τη Softone, την μεγαλύτερη Ελληνική εταιρία κατασκευής λογισμικού ERP (on premise ΕRP & Cloud).

Βασικές δραστηριότητες της DATUM Business Solutions είναι:

  • H εγκατάσταση και υποστήριξη Software ERP /CRM/Payroll & HR για όλους τους κλάδους όπως: παραγωγή και μεταποίηση, χονδρικό και λιανικό εμπόριο, ένδυση και υπόδηση, εστίαση.
  • Η προμήθεια και εγκατάσταση ηλεκτρονικών υπολογιστικών, ταμειακών μηχανών, IP τηλεφωνικών κέντρων, συστημάτων ασύρματης παραγγελιοληψίας, φορητής τιμολόγησης, παρακολούθησης στόλου οχημάτων κλπ.
  • Η κατασκευή ιστοσελίδων εταιρικής παρουσίασης (website) και ηλεκτρονικού εμπορίου (e-shop) και διασύνδεσης με ERP, λοιπές web & mobile λύσεις».

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

tileorasi
petrounias 2
TV SPORTS
μητροπολιτης πατρων