ΣΥΡΙΖΑ: Οριακά πέρασε η πρόταση Κασσελάκη για το Συνέδριο – Πως αντέδρασε στην κριτική από την «Ομπρέλα»
Την εισήγηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη που περιλαμβάνει την πρόταση για συνέδριο στις 23-25 Φεβρουαρίου ενέκρινε η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος.
Mετά τα μεσάνυχτα κι ενώ προηγήθηκε μία μαραθώνια και ιδιαίτερη σκληρή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία η εισήγηση του Στέφανου Κασσελάκη για Συνέδριο του κόμματος στο διάστημα 23-25 Φεβρουαρίου κι αφού θα έχουν προηγηθεί 13 περιφερειακά συνέδρια ώστε να επιτευχθεί η γείωση με την κοινωνία.
Στην ψηφοφορία που έγινε την Τετάρτη στο τέλος πολύωρης συνεδρίασης η πρόταση του προέδρου υπερψηφίστηκε από 20 μέλη, 10 μέλη ψήφισαν κατά και υπήρξαν και 8 λευκά, στο σύνολο των 42 μελών της Πολιτικής Γραμματείας.
Η πρόταση ως εισήγηση πλέον της Πολιτικής Γραμματείας θα τεθεί στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος. Σε προηγούμενη συνεδρίασή της, η Κεντρική Επιτροπή είχε αποφασίσει το συνέδριο του κόμματος να γίνει τον Νοέμβριο.
ΣΥΡΙΖΑ: Η Ομπρέλα «άνοιξε» κατά του Στέφανου Κασσελάκη
Στη δευτερολογία του ο πρόεδρος του κόμματος παρά την επίθεση που δέχτηκε από στελέχη της μειοψηφίας ανέφερε πως «είμαι εδώ για όλους και για να σάς ακούω».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
