ΣΥΡΙΖΑ: Συμφωνεί η κυβέρνηση ή όχι με τους δυο όρους για τη στήριξη της Αμυντικής Συμφωνίας;
Απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ, στον κυβερνητικό εκπρόσωπο , όσον αφορά την ψήφιση της Συμφωνίας με τη Γαλλία, ενώ επαναλαμβάνει τα ερωτήματά του προς την κυβέρνηση.
Με μία δηκτική ανακοίνωση απάντησε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου, όσον αφορά την ψήφιση της Αμυντικής Συμφωνίας με τη Γαλλία, ενώ επαναλαμβάνει τα ερωτήματά του προς την κυβέρνηση.
Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου αναφέρει: «Θα συνιστούσαμε στον παρ’ ολίγον μετακλητό υπάλληλο του κ. Καμμένου αντί για εξυπνάδες να απαντήσει αν συμφωνεί η κυβέρνηση ή όχι με τους δυο όρους που έβαλε ο κ. Τσίπρας, ώστε να στηρίξει την Αμυντική Συμφωνία: Γιατί εξαιρεί από αυτήν τις θαλάσσιες οικονομικές ζώνες; Ώστε να συνεχίζει το κάθε Oruc Reis να σεργιανίζει ανενόχλητο και να βγαίνουν υπουργοί του κ. Μητσοτάκη να πουλάνε τρέλα ότι τα ερευνητικά πλοία που παραβιάζουν κατ’ εξακολούθηση τα κυριαρχικά μας δικαιώματα τα παίρνει ο αέρας; Συμφωνούν να αποστέλλονται Έλληνες στρατιώτες σε γαλλικές εκστρατείες στο Σαχέλ; Τα υπόλοιπα για το λογαριασμό τουλάχιστον 10 δισ. από την έλλειψη σχεδίου του κ. Μητσοτάκη στα εξοπλιστικά στη Βουλή».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
Νέο Mac Studio με M5 Max και M5 Ultra: Το ισχυρότερο Mac για on-device AI
Εορτασμός του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στο Ζαβλάνι ΦΩΤΟ
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Μόλις αποκαλύφθηκε το νέο Mac mini με M6 και M5 Pro
Πεζοπορία στη φύση του ορεινού χωριού Λειβάρτζι ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
iPad mini: Η Apple ετοιμάζει την πιο σημαντική αλλαγή που περιμέναμε χρόνια
