Θεσσαλονίκη: 31χρονος μαχαίρωσε 25χρονη μετά από καβγά – Και οι δύο συνελήφθησαν
Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα σε χέρι και άλλα σημεία του σώματος – Ο άνδρας υποστήριξε ότι προσπάθησε να τον ληστέψει

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε διαμέρισμα στις 40 Εκκλησιές Θεσσαλονίκης, με έναν 31χρονο να συλλαμβάνεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 25χρονης γυναίκας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 03:00, όταν οι δύο εμπλεκόμενοι ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση μέσα στο διαμέρισμα.
Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν την 25χρονη τραυματισμένη από μαχαίρι ή μαχαίρια. Της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φτάσει το πλήρωμα του ΕΚΑΒ.
Για τον περιορισμό της αιμορραγίας από τραύμα στο χέρι της χρησιμοποιήθηκε ισχαιμικός ιμάντας, ενώ η γυναίκα έφερε τραύματα και σε άλλα σημεία του σώματός της.
Η 25χρονη παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται.
Συνελήφθη και η 25χρονη
Ο 31χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.
Ωστόσο, η υπόθεση έχει και δεύτερη διάσταση, καθώς ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε στις Αρχές ότι η 25χρονη επιχείρησε να τον ληστέψει και ότι το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της συμπλοκής που ακολούθησε.
Η γυναίκα, η οποία σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φέρεται να ήταν φιλοξενούμενη στο διαμέρισμα, συνελήφθη επίσης και νοσηλεύεται φρουρούμενη.
Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η επίθεση, ενώ η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News