Τηλεοπτικές άδειας: Μήνυση Παππά στη γραμματέα Καλογρίτσα – Οι σακούλες με τα χρήματα που έφευγαν προς ΣΥΡΙΖΑ

Αναμένεται να προσέλθει στην Ευελπίδων ο συνήγορος υπεράσπισης.

pappas

Ο Νίκος Παππάς προχωρά επίσημα σε μήνυση της γραμματέας του Χρήστου Καλογρίτσα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο δικηγόρος του Νίκου Παππά προχωράει σε υποβολή μήνυσης κατά της γραμματέας του Χρήστου Καλογρίτσα μετά την κατάθεσή της, για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών, στην οποία ανέφερε πως χρήματα σε σακούλες έφευγαν από το γραφείο του εργοδότη της με προορισμό τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα αναμένεται να προσέλθει στην Ευελπίδων ο συνήγορος υπεράσπισης, κ. Μαντζουράνης, προκειμένου να υποβάλλει τη μήνυση, κάτι που ήδη είχαν κάνει γνωστό οι δικηγόροι του κ. Παππά, για τα όσα κατέθεσε η γραμματέας, ότι δηλαδή ο κ. Καλογρίτσας ήταν καθοδηγούμενος και δέχθηκε να βοηθήσει την ομάδα Παππά, βοηθώντας στο εγχείρημα για την ίδρυση του τηλεοπτικού σταθμού που θα ήταν κανάλι του κόμματος, εννοώντας το ΚΟ του κόμματος, τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε δήλωσή τους οι συνήγοροι υπεράσπισης είχαν κάνει λόγο για αβάσιμες κατηγορίες περί παραβίασης και περί παράβασης καθηκόντων εκ μέρους του Νίκου Παππά, οπότε πρόκειται να καταθέσει ο κ. Μαντζουράνης τη μήνυση, όπως είχαν πει στην επίσημη ανακοίνωσή τους.

Ειδικότερα, είχαν μιλήσει για αβάσιμες κατηγορίες, αναξιόπιστες, καθοδηγούμενες και χωρίς στοιχεία, οπότε η μήνυση θα έχει και ανάλογο περιεχόμενο.