Την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου η τελευταία παράσταση «Να είμαστε και κάπου άνθρωποι»
Μετά το sold-out και στις τέσσερις τελευταίες παραστάσεις «Να είμαστε και κάπου Άνθρωποι» από τους «Υποκριτές», οι τελευταίοι ετοιμάζουν να δώσουν μια ακόμα παράσταση που θα είναι η τελευταία για την συγκεκριμένη παραγωγή.
Λόγω της μεγάλης ζήτησης, η θεατρική ομάδα «Υποκριτές» θα παίξει για μια ακόμα φορά το βράδυ της Πέμπτης (11/12), στο θέατρο Μηχανουργείο (Ευμήλου 2-4, πίσω από τον Αγιο Ανδρέα) για μια τελευταία παράσταση.
Όσοι ενδιαφέρεστε για να κρατήσετε θέσεις θα πρέπει να κινηθείτε γρήγορα γιατί οι θέσεις που έχουν απομείνει είναι λίγες και είναι θέμα χρόνου το νέο sold-out.
Κρατήσεις εισιτηρίων – Τ.: 6906 558899
Παίζουν με σειρά εμφάνισης
Γιάννης Μεσσήνης
Δήμητρα Διαμαντοπούλου
Ειρήνη Γαλιατσάτου
Σταύρος Σολακάκης
Σίσσυ Ζαπάντη
Γιάννης Καραγιάννης
Δημήτρης Γεωργόπουλος
Γιώργος Νταλιάνης
Αθηνά Παπαργύρη
Μιλτιάδης Παπλάς.
Yπόθεση έργου
Αλλάζουν οι άνθρωποι επειδή από ένα χωριό των Σερρών μετακόμισαν στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης; στα καλά τα χρόνια όταν είχαμε… ΠΑΣΟΚ! Σιγά να μην αλλάζουν, άλλωστε τα χωριά μας τα κουβαλάμε μέσα μας!!! Μαζί με τα προσχήματα που κουράστηκαν τα χέρια μας να κρατάνε. Οι συντηρητικοί γονείς έχουν μία κόρη, ανερχόμενη συγγραφέα… και ένα παιδί… το οποίο σπουδάζει ιατρική στο Βέλγιο! Δηλαδή, χωρίς παρεξήγηση, έχουν μια κόρη κι έναν γιο.
Γελάσαμε και προβληματιστήκαμε βλέποντας την κωμωδία «Να ’μαστε και κάπου ανθρώποι»
Η κόρη σε αναμονή αναγνώρισης της δουλειάς της και μαζί φυσικά, αγωνιούν και οι γονείς της…
Ο γιος αποφασίζει να γνωρίσει στους γονείς του τη…σχέση του. Τους περιμένουν, φυσικά, πώς και πως, αγωνιούν επίσης.
Παράλληλα φτάνουν στο σπίτι τους τρία απροσκάλεστα άτομα, με διαφορετικές πεποιθήσεις για την ομοφυλοφιλία.
Κάποιοι δεν πρέπει να μάθουν την αλήθεια γιατί κινδυνεύουν….καριέρες, υπολήψεις, θέσεις. Άσε που… «Τι θα πει το χωριό;».
Το καρέ συμπληρώνει η… κουμπάρα. Στον καθένα πρέπει να εμφανίσουν την αλήθεια που προτιμάει ή βολεύει, και όλα αυτά μέσα σε μια θύελλα παρεξηγήσεων και ανατροπών.
Υπάρχει όμως πάντα μια Ελπίδα, μόνο που στην περίπτωσή τους είναι η «υπηρέτρια…».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Μαγνήσιο: Το μέταλλο που «μικραίνει» την ηλικία του εγκεφάλου και προστατεύει από την άνοια
Τα Google Pixel 11 Pro και Pro XL φέρνουν Tensor G6, 3.600 nits, zoom 120x και νέο HiLight
Ζώδια Σήμερα 13/8: Καρμικές συναντήσεις και παλιές αγάπες!
6 τρόφιμα με πολλές θερμίδες που θα έπρεπε να τρώτε, σύμφωνα με τους διαιτολόγους
Το Google Pixel 11 μεταφράζει τη νοηματική σε κείμενο
Ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος στα Φίλια Κλειτορίας ΦΩΤΟ
Είδατε κατσαρίδα την ημέρα; Τι σημαίνει για το σπίτι σας – Πώς θα τις διώξετε
Επιστήμονες βρήκαν τρόπο να εντοπίζουν πέντε χρόνια πριν τι θα γίνει επιτυχία
