Το Ισραήλ έπληξε την εγκατάσταση στο Φορντό-Tι ζήτησε το Ιράν από τον Πούτιν
Την ίδια ώρα ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν μετέφερε σήμερα στη Μόσχα επιστολή από τον Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ προς τον Βλαντίμιρ Πούτιν.
Μετά τις ΗΠΑ και το Ισραήλ φέρεται να έπληξε την εγκατάσταση στο Φορντό, όπως αναφέρουν Ιρανικά ΜΜΕ καθώς έριξε πύραυλους στην πυρηνική εγκατάσταση του Φορντό.
Την ίδια ώρα ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν μετέφερε σήμερα στη Μόσχα επιστολή από τον Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ προς τον Βλαντίμιρ Πούτιν. Σύμφωνα με το Reuters, ο ανώτατος ηγέτης της χώρας εκφράζει δυσαρέσκεια για το επίπεδο ρωσικής υποστήριξης μέχρι στιγμής και ζητά από τον Ρώσο πρόεδρο να ενισχύσει τη στάση του υπέρ του Ιράν απέναντι στο Ισραήλ και τις ΗΠΑ.
Οι απειλές του Ιράν προς τον Τραμπ, «Εμείς θα τελειώσουμε τον πόλεμο» ΒΙΝΤΕΟ
Από εκεί και πέρα, το Ιράν εξαπέλυσε 6-7 πυραύλους κατά του Ισραήλ σε διαδοχικά κύματα λίγο πριν το μεσημέρι της Δευτέρας. Προκλήθηκαν ζημιές σε εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας «στρατηγικής σημασίας» στην Ασντόντ.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μειώνεις τη ζάχαρη για 30 ημέρες
Μόνιμο tattoo χωρίς βελόνες και σύντομα θα το παραλαμβάνεις με κούριερ
Η δραστηριότητα μελών – δρομέων του ΣΔΥ Πατρών ΦΩΤΟ
Το ελληνικό τρόφιμο που θεωρείται «φάρμακο» για την καρδιά
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Θεατρική βραδιά στο Σκιαδά από το Άρμα Θέσπιδος ΦΩΤΟ
Τα 12 τρόφιμα «σωτήρες» για όσους δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν
Η επετειακή εκδήλωση για τα 10 χρόνια του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλισσαίων «Πείρος» ΦΩΤΟ
