Το πλάνο της νέας SL2, η αναδιάρθρωση, οι Ομιλοι,το ΜΚ

Οχι ότι είχαμε αμφιβολία, αλλά επιβεβαιώθηκε και από επίσημα χείλη, αυτά του Λευτέρη Αυγενάκη. Ο υφυπουργός Αθλητισμού κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης με τις ομάδες της Super League 2 και της Football League (παρουσία του Λεωνίδα Λεουτσάκου), τις ενημέρωσε ότι η αναδιάρθρωση προχωράει κανονικά από τη νέα σεζόν και ότι στη SL2 θα μπουν και οι β’ ομάδες. Επίσης και γι’ αυτό δεν είχαμε την παραμικρή αμφιβολία.
Σύμφωνα με τον υφυπουργό, το πλάνο θα πάει στη Βουλή την επόμενη εβδομάδα, ενώ αντίδραση υπήρξε μόνο από το αφεντικό του Λεβαδειακού, Γιάννη Κομπότη. Ο κ. Αυγενάκης ανέλυσε το σχέδιο της νέας ενοποιημένης Κατηγορίας στους εκπροσώπους των ΠΑΕ, η οποία θα χωριστεί σε δύο Ομίλους χωρίς όμως να γνωρίζουμε ακόμα τον τελικό αριθμό των ομάδων, καθώς υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες.
Για παράδειγμα, σε ποια Κατηγορία θα παίξουν οι Καραϊσκάκης και Ιεράπετρα που υποβιβάστηκαν από τη SL2; Από τη Football League θα ανέβουν 16 ομάδες και 4 από τη Γ’ Εθνική. Ο υφυπουργός Αθλητισμού είπε πως το Μετοχικό Κεφάλαιο για τη νέα Κατηγορία θα είναι 250.000 ευρώ και η εγγυητική 100.000 ευρώ.
Το προγραμματισμένο για σήμερα ΔΣ της Ένωσης SL2-FL αναβλήθηκε και θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News