Τουρκία: Προχωράει σε χαλάρωση των μέτρων για τους ανεμβολίαστους
Ο διευθύνων σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας Turkish Airlines, Μπιλάκ Εκσί, έγραψε στο Twitter ότι η εταιρεία δεν θα απαιτεί μοριακό τεστ για τις πτήσεις εσωτερικού.
H Τουρκία δεν θα απαιτεί πλέον από τους ανεμβολίαστους πολίτες να υποβάλλονται σε μοριακό τεστ για τον κορονοϊό προτού επιβιβαστούν σε αεροπλάνο, λεωφορείο ή άλλο μέσο μεταφοράς ή προτού παρακολουθήσουν εκδηλώσεις όπως συναυλίες, κινηματογράφο ή θέατρο, μετέδωσε σήμερα το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.
Τι ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών
Επικαλούμενο το υπουργείο Εσωτερικών το πρακτορείο μετέδωσε ότι οι ανεμβολίαστοι δημόσιοι υπάλληλοι, οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα και το εκπαιδευτικό προσωπικό στα σχολεία επίσης δεν θα χρειάζεται να υποβάλλονται σε PCR test.
Ο διευθύνων σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας Turkish Airlines, Μπιλάκ Εκσί, έγραψε στο Twitter ότι η εταιρεία δεν θα απαιτεί μοριακό τεστ για τις πτήσεις εσωτερικού.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πάτρα: Η Ζωή Τηγανούρια live σε μια μουσικοχορευτική βραδιά
Google Chrome: Κάντε update άμεσα – νέο zero day αξιοποιείται ήδη σε επιθέσεις
Κλάδεμα και λίπανση το φθινόπωρο: Τι απαγορεύεται να ρίξεις στα φυτά
Πάτρα: «Πρώτη» στη νέα εποχή
Γιατί το iPhone κοστίζει περισσότερο από ένα iPad
