ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ: Αγώνας πρόκρισης Εθνικών ομάδων τοξοβολίας, Triangle archery challenge ΦΩΤΟ

Τι συνέβη με τις μικρές ηλικίες, όλα τα αποτελέσματα

ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ

Με επιτυχία και μεγάλες επιδόσεις φιλοξενήθηκε στην Πάτρα ο αγώνας πρόκρισης Εθνικών ομάδων τοξοβολίας Triangle archery challenge και τοξοβολίας μικρών ηλικιακών κατηγοριών με τη συμμετοχή 200 περίπου αθλητών από 35 Συλλόγους από όλη την Ελλάδα. Τους αγώνες διοργάνωσαν Προμηθέας και Ερμής. Τα αποτελέσματα:

Στο Ολυμπιακό Τόξο Ανδρών ο Παναγιώτης Κατσαϊτης της Τετραπτερυλλίδας με 639/720 κράτησε την 1η θέση αφήνοντας στους Αλέξανδρο Καραγεωργίου ( Ελευσίνα) και Γιώργο Σγούρο ( Τετραπτερυλλίς) κάτοχο του Πανελλήνιου ρεκόρ , την 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

Στο Ολυμπιακό Τόξο Γυναικών η Λήδα Νάνου (ΑΟ Στόχος) που μετά την απουσία της λόγω Πανελληνίων διεκδικεί την θέση της παίρνοντας άνετο προβάδισμα από την Λιούτα Σταυρούλα ( Τετραπτερυλλίς) και Δήμητρα Παπαδοπούλου ( Αχαιοί).

Στο Σύνθετο Τόξο Ανδρών ο Δημήτρης Δρακιώτης Δημήτρης (Προμηθέας) συνεχίζει την κούρσα του κάνοντας την υψηλότερη επίδοση για φέτος και σπάζοντας το ατομικό του ρεκόρ με 708/720, τη 2η και 3η θέση κατέλαβαν οι Σταύρος Κουμερτάς ( Εκηβόλος) και Σάκης Κωστόπουλος ( ΣΟΑΣΣΟΕ).
Στο Σύνθετο Τόξο Γυναικών στο πόντο κρίθηκε η πρωτιά με την Αναστασία Τσακίρη ( Ελευσίνα) να έχει 664/720 και την Κατερίνα Ορφανίδου ( Χολαργός) να ακολουθεί με 663/720, ενώ 3η ήταν η Τσουκνάκη( Εκηβόλος).

Στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης για το Triangle Archery Challenge και τους γύρους αποκλεισμού συμμετείχαν οι 8 καλύτεροι άνδρες και γυναίκες για την διεκδίκηση του τίτλου και του χρηματικού επάθλου μετά από τους τρεις αγώνες ( Αθήνα,Φλώρινα, Πάτρα). Νικητές ανακηρύχτηκαν στο Σύνθετο Ανδρών οι Δημήτρης Δρακιώτης, Σταύρος Κουμερτάς και ο αθλητής του Ερμή, Σπύρος Μούκας.

Στο Σύνθετο Τόξο Γυναικών την 1η θέση και το έπαθλο πανηγύρισε η Αναστασία Αλεξοπούλου επίσης του Ερμή, ενώ το δεύτερο και τρίτο βραβείο «πήγε» στις Αναστασία Τσακίρη και Κατερίνα Ορφανίδου.

Στη Β’ κατηγορία , τις μικρές ηλικιακές κατηγορίες όσο και τις αναπτυξιακές κυριάρχησαν οι αθλητές από τα Πατρινά σωματεία με αρκετά εντυπωσιακά σκορ όπως της Σπανοσωτηροπούλου του Ερμή στις Κορασίδες Ολυμπιακού Τόξου με 639, του Διονύση Λάγκη (Πέλοπας) στο Σύνθετο Τόξο U21, του Γιώργου Βλάχου του Προαστείου στους Παμπαίδες , του Μανώλη Κορνίζου από τον Αβαρις, το εντυπωσιακό 691 /720 στο Ολυμπιακό Παίδων από τον Δημήτρη Δημόπουλου από τον Σπάρτακο Περιστερίου καθώς και του Ιάσονα Πανουτσόπουλου από τον Ερμή στην Σύνθετο Εφήβων Β’, με το οποίο ανέβηκε κατευθείαν στην Α’ Αγωνιστική κατηγορία Ανδρών.

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop