Τραγωδία σε ναό στην Ινδία: Δύο νεκροί από ποδοπάτημα στην Ουτάρ Πραντές
Οι συνθήκες που οδήγησαν στην ανεξέλεγκτη κινητοποίηση του πλήθους παραμένουν ασαφείς
Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους έπειτα από περιστατικό ποδοπατήματος που σημειώθηκε στον ιερό χώρο Ausaneshwar Mahadev, στην περιφέρεια Μπαραμπάνκι της πολιτείας Ουτάρ Πραντές στην Ινδία.
Το τραγικό συμβάν εκτυλίχθηκε τη Δευτέρα, ενώ οι συνθήκες που οδήγησαν στην ανεξέλεγκτη κινητοποίηση του πλήθους παραμένουν ασαφείς. Οι τοπικές αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστωθεί αν υπήρξαν παραλείψεις στον σχεδιασμό και την οργάνωση της εκδήλωσης, κυρίως ως προς τη διαχείριση του μεγάλου όγκου επισκεπτών στον ναό.
Η πολιτεία Ουτάρ Πραντές έχει στο παρελθόν καταγράψει παρόμοια τραγικά περιστατικά, με αποτέλεσμα να επανέρχονται στο προσκήνιο τα ζητήματα ασφάλειας σε θρησκευτικές συναθροίσεις, ειδικά κατά τη διάρκεια μεγάλων τοπικών εορτασμών και προσκυνημάτων.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Εγκαίνια στο Εργαστηρίου Ανατομίας του Πανεπιστημίου Πατρών ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Το Motorola Razr λέει αντίο στο clamshell το και φέρνει αντίπαλο στο iPhone Duo
Ελ Νίνιο: Τι είναι το φαινόμενο που μας ανησυχεί ιδιαίτερα και πώς επηρεάζει την Ελλάδα
Ο εορτασμός της Παντάνασσας στο Τρουσάκι Σταροχωρίου ΦΩΤΟ
iPhone Duo εναντίον Samsung Galaxy Z Fold 8
