Τραγωδία στη Φθιώτιδα: 46χρονος πέθανε από ηλεκτροπληξία – Συνελήφθη για απόπειρα κλοπής 44χρονος που ήταν μαζί
Ο 46χρονος άνδρας που έπαθε ηλεκτροπληξία διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας όπου διαπιστώθηκε, απλώς, ο θάνατός του.
Ένας άνδρας 46 ετών έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία στη Φθιώτιδα, στον παλαιό σιδηροδρομικό σταθμό της Καρυάς. Συνελήφθη ένας 44χρονος για απόπειρα κλοπής και ένα ακόμη άτομο αναζητείται.
Στον παλαιό σιδηροδρομικό σταθμό της Καρυάς στη Φθιώτιδα έφτασαν και πυροσβέστες, καθώς το σημείο είναι δυσπρόσιτο. Ο 46χρονος άνδρας που έπαθε ηλεκτροπληξία διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας όπου διαπιστώθηκε, απλώς, ο θάνατός του.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του LamiaReport.gr, ο άτυχος άνδρας φέρεται να χτυπήθηκε από μεγάλη τάση που έφερε ο μετασχηματιστής, ο οποίος τροφοδοτεί με ρεύμα τη συγκεκριμένη περιοχή και είναι κοντά στο τούνελ του Ε65.
Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν να ήταν μαζί του και άλλα δύο άτομα. Ο ένας, ηλικίας 44 ετών έχει συλληφθεί από τους αστυνομικούς, ενώ ο δεύτερος, 24 χρόνων, αναζητείται για απόπειρα κλοπής.
Για την υπόθεση προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να κάνετε τα καμένα ταψιά σαν καινούργια: Τα λάθη στο πλύσιμο και τα 3 κόλπα των ειδικών
Σορός άνδρα εντοπίστηκε σε κάμπινγκ της Ασπροβάλτας στη Θεσσαλονίκη
Δύο χιλιάδες ρομπότ στο Πεκίνο και ένα βίντεο που έκανε τον γύρο του κόσμου
Πώς θα φτιάξετε σπιτικό πελτέ όπως οι παλιές νοικοκυρές
Ολλανδία: «Κόκκινος συναγερμός» για χάπια ecstasy με το πρόσωπο του Τραμπ
