Τσατραφύλλιας για τον καιρό: 32άρια το Σαββατοκύριακο, μικρό «φθινοπωρινό σκίρτημα» τη Δευτέρα
Με υψηλές θερμοκρασίες και λιακάδα θα κυλήσει το Σαββατοκύριακο, ενώ η πρώτη «νότα φθινοπώρου» αναμένεται τη Δευτέρα με λίγες βροχές και πρόσκαιρη πτώση της θερμοκρασίας.
Καλοκαιρινό θα είναι και αυτό το Σαββατοκύριακο, με τη θερμοκρασία να φτάνει και να ξεπερνά τους 32 βαθμούς Κελσίου σε αρκετές περιοχές της χώρας. Η ανομβρία συνεχίζεται, με μοναδική εξαίρεση τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου, οπότε αναμένονται κάποιες βροχές.
Ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας σημείωσε πως «φθινοπωρινό σκίρτημα τη Δευτέρα… καμία κακοκαιρία», διευκρινίζοντας ότι οι βροχές θα είναι περιορισμένες και θα εκδηλωθούν κυρίως σε ανατολικές και βόρειες περιοχές.
Για το Σαββατοκύριακο προβλέπεται αρκετή ηλιοφάνεια, θερμοκρασίες λίγο πάνω από τα κανονικά επίπεδα, ενώ οι βοριάδες στο Αιγαίο θα φτάσουν τα 6 μποφόρ. Από τη Δευτέρα η θερμοκρασία θα υποχωρήσει πρόσκαιρα κατά 4-5 βαθμούς, με τους ανέμους να διατηρούνται ενισχυμένοι.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ιός Δυτικού Νείλου: Γιατί δεν φτάνουν οι ψεκασμοί – Η λίστα με τα 12 άμεσα μέτρα
Tα dopamine sites κατακλύζουν το διαδίκτυο και τα πάντα κοστίζουν 0 ευρώ
The Weeknd: Νέα διαβεβαίωση στους fans – «Δεν θα εξαφανιστώ ποτέ»
Πώς να ξεχωρίσετε ένα AI βίντεο σε 5 δευτερόλεπτα: Τα λάθη που κάνουν τα deepfakes και δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά
Σκύλοι με αισθητήρες και AI εντοπίζουν καρκίνο με ακρίβεια πάνω από 90%
Η ΑΕΚ από τα γήπεδα στην πλατεία Καλαβρύτων
Γιατί δυσκολευόμαστε να κοιμηθούμε σε ξένο κρεβάτι – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για τον εγκέφαλο
Η LG φτιάχνει ανθρωποειδές ρομπότ και η NVIDIA του δίνει μυαλό
