Τσιάρτας: Viral στο twitter η απόφαση της οικογένειάς του – «Δεν θα τον ψηφίσει ούτε η μάνα του»

Η Σοφία και η Ελευθερία Τσιάρτα ξεκαθαρίζουν με κάθε τρόπο ότι οι πεποιθήσεις τους ουδέποτε ήταν «ομοφοβικές, ρατσιστικές ή εθνικιστικές» διαχωρίζοντας τη θέση τους απ’ τον Βασίλη Τσιάρτα.

Τσιάρτας: Viral στο twitter η απόφαση της οικογένειάς του - «Δεν θα τον ψηφίσει ούτε η μάνα του»

Viral έχει γίνει στα social media και ειδικότερα στο twitter η απόφαση της Σοφίας και της Ελευθερίας Τσιάρτα να κρατήσουν τις αποστάσεις τους από τις πεποιθήσεις που υποστηρίζει πολιτικά ο Βασίλης Τσιάρτας.

Αποκηρύσσουν την απόφαση του Βασίλη Τσιάρτα να πολιτευτεί με το κόμμα Τζήμερου – Κρανιδιώτη, η μητέρα και η αδελφή του.

Σε δήλωσή τους, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Ημαθίας, anepikairos.gr, η μητέρα του Βασίλη Τσιάρτα, Σοφία, και η αδερφή του, Ελευθερία, δηλώνουν ότι «ουδεμία απολύτως σχέση έχουμε ή πρόκειται ή θέλουμε να έχουμε με την προσφάτως ανακύψασα πολιτική δραστηριότητα του ανωτέρω (σ.σ. του Τσιάρτα) και την υποψηφιότητά του με συγκεκριμένο πολιτικό σχηματισμό».

Αποστάσεις από τον Β. Τσιάρτα παίρνουν οι συγγενείς του για τις πολιτικές του απόψεις – Τι ανακοίνωσαν

Πρόκειται για αναφορά στην υποψηφιότητα Τσιάρτα, στις ερχόμενες εκλογές, με το κόμμα των Θάνου Τζήμερου και Φαήλου Κρανιδιώτη.

Προσθέτουν, ότι «ουδέποτε στην οικογένειά μας είχαμε ομοφοβικές, ρατσιστικές ή εθνικιστικές αντιλήψεις αλλά αντίθετα διαπνεόμασταν από δημοκρατικές, προοδευτικές και αλληλέγγυες ιδέες, όπως αυτές μας εμφυτεύθηκαν από τον σύζυγο και πατέρα μας Αναστάσιο Τσιάρτα και την οικογένειά του».

Η παραπάνω εξέλιξη, προκάλεσε ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

 

Πηγή: popaganda.gr

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments