Τζόνσον: Δεν έχω στοιχεία για εκφοβισμό και εκβιασμό βουλευτών
Ερωτηθείς για τους ισχυρισμούς του βουλευτή Ουίλιαμ Ραγκ, ο Μπόρις Τζόνσον δήλωσε σε δημοσιογράφους: «Δεν έχω δει στοιχεία, δεν έχω ακούσει στοιχεία που να στηρίζουν αυτούς τους ισχυρισμούς».
Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δήλωσε σήμερα ότι δεν έχει δει αποδεικτικά στοιχεία για τους ισχυρισμούς περί εκβιασμού ή εκφοβισμού από την πλευρά του προσωπικού του, ύστερα από τους ισχυρισμούς βουλευτή που ζήτησε την παραίτησή του.
Ερωτηθείς για τους ισχυρισμούς του βουλευτή Ουίλιαμ Ραγκ, ο Μπόρις Τζόνσον δήλωσε σε δημοσιογράφους: «Δεν έχω δει στοιχεία, δεν έχω ακούσει στοιχεία που να στηρίζουν αυτούς τους ισχυρισμούς».
Νωρίτερα, εκπρόσωπος του Τζόνσον δήλωσε ότι ο πρωθυπουργός καταδικάζει κάθε μορφή εκφοβισμού και παρενόχλησης. Ο εκπρόσωπος του Τζόνσον αρνήθηκε να κάνει κάποιο συγκεκριμένο σχόλιο για τους ισχυρισμούς που κυκλοφόρησαν, αλλά ερωτηθείς εάν ο πρωθυπουργός «καταδικάζει απερίφραστα κάθε μορφή εκφοβισμού και παρενόχλησης», απάντησε: «Ναι».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Νέο Εργαστήριο Θεάτρου και Υποκριτικής, από τον Σύλλογο Κεφαλλήνων
Πώς καθαρίζεις έντομα και μυγάκια από το αυτοκίνητο
Έχετε Galaxy SmartTag3; Δείτε πώς να το ρυθμίσετε και να εντοπίζετε κλειδιά και αποσκευές
Ζώδια σήμερα 6/11: Ζυγός – Τύχη από το παρελθόν!
Πώς καθαρίζεις γυάλινα μπουκάλια σωστά
