Γραμμένος για Φλώρο: «Προσπάθησε να με πνίξει», πότε θα καταθέσει

Ο κ. Γραμμένος μίλησε για την κατάσταση ου μετά την επίθεση που δέχτηκε από τον Κ. Φλώρο, αλλά και για το πότε θα καταθέσει στην Ανακρίτρια.

Γραμμένος

Μιλώντας στην εκπομπή Live News ο Βασίλης Γραμμένος, βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, ανέφερε πως είναι καλά στην υγεία του, ενώ οι γιατροί του διέγνωσαν ρινικό κάταγμα και κάκωση σε ώμο και χέρι, ύστερα από τον ξυλοδαρμό που υπέστη από τον Κωνσταντίνο Φλώρο. Ο κ. Γραμμένος γνωστοποίησε την Παρασκευή, πρόκειται να καταθέσει παρουσία του δικηγόρου του στην Ανακρίτρια.

Κωνσταντίνος Φλώρος: Μπλόκο στην παρουσία του στην Ολομέλεια της Βουλής

«Θεού θέλοντος, πάω καλύτερα από χθες. Είχα κάποιες ζαλάδες. Βρίσκομαι σπίτι μου, είμαι κλινήρης μετά από σύσταση των γιατρών. (…) Το θύμα ήμουν εγώ και από θύμα δεν μπορώ να γίνω θύτης. (…) Αυτό προσπαθούν να κάνουν, να με μετατρέψουν σε θύτη.

(…) Δεν δέχτηκα μόνο γροθιά, προσπάθησε να μου επιφέρει πνιγμό. Κατά τη διάρκεια του πνιγμού κατάφερε ένα χτύπημα στη μύτη μου», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γραμμένος. «Με τράβαγε από τον λαιμό, με απειλούσε και με εξύβριζε».

«Μετά από τα χτυπήματα που μου κατάφερε, υποτίθεται ότι συνελήφθη. Τον πήγαν στη γωνία. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι άρχισε να με βρίζει εντός και εκτός της αίθουσας. Εγώ ουδέποτε τον έβρισα, ουδέποτε χειροδίκησα εναντίον του», συνέχισε.

«Βγήκα από την αίθουσα για να προστατευτώ. Με έβρισε εντός της αίθουσας χυδαιότατα και έκανε άσεμνες χειρονομίες και δεν απάντησα ποτέ», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, «την ώρα που ο Κυριάκος Βελόπουλος ήταν στο βήμα της Βουλής, αυτός ήταν στην πόρτα της Ολομέλειας και έκανε άσεμνες χειρονομίες».

 

Διαβάστε επίσης:

 

Καλλιάνος για το θάνατο του πατέρα του: «Δεν ξέρω πού βρίσκομαι, πονάω»

Η Πάτρα υποδέχθηκε στο δημαρχείο της την Ολυμπιακή Φλόγα ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Το ανώτατο δικαστήριο της Νέας Υόρκης ακύρωσε την καταδίκη του

Η Ολυμπιακή Φλόγα στην Πάτρα – Οι στάσεις σε νέο Δημαρχείο και στο σπίτι του Κωστή Παλαμά